"Я ридала не те, що за другом, за братом...": Ірина Білик розповіла, якого удару отримала від Святослава Вакарчука після загибелі Кузьми Скрябіна

Співачка Ірина Білик, яка поділилася в програмі «Мій секрет» сімейною таємницею, розповіла про своє вміння розгадувати сни й поведінку свого колеги по цеху, яка її шокувала після однієї трагедії. Йдеться про загибель у 2015 році соліста групи «Скрябін» Андрія Кузьменка (Кузьми Скрябіна), зазначають Патріоти України.

За словами Білик, у ніч перед загибеллю Кузьми, їй наснилася фіранка з чорними мухами. Співачка відчула тривогу, а через годину-дві їй сказали, що Кузьменко загинув.

«Я зрозуміла, що цей сон був про нього. Я ридала не те, що за другом, а за братом», — розповіла артистка.

Дізнавшись про загибель Кузьми, Святослав Вакарчук без дозволу став виконувати пісню «Мовчати», яку разом співали Білик і Кузьма.

На сороковини з дня загибелі Кузьми у Палаці спорту в Києві між Білик та Вакарчуком навіть відбулася суперечка про те, кому виконувати «Мовчати».

Крім того, артист заборонив грати колективу «Скрябін» вступ до пісні, а сам виконав його на роялі, не зваживши на думку музикантів, які втратили свого лідера.

«Це трагедія саме цієї групи. … Мені було просто шкода хлопців, адже це їх біль, це їх фронтмен», — обурилася артистка.

Нагадаємо, в цій же програмі Білик розкрила ще одну таємницю свого особистого життя — співачка знову вирішила розлучитися, незважаючи, що любить чоловіка Аслана Ахмадова.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...