З архіву ПУ. "Таких патріотів як ти немає більше… був Кузьма… забили", - Сергій Притула обурився спекуляціями, розповівши, як загинув Скрябін

Відомий телеведучий та шоумен наголосив, що Андрій Кузьменко загинув при абсолютно зрозумілих обставинах і його загибель не була влаштована кимось навмисно.

Сергій Притула. Фото:news.bigmir.net

Шоумен Сергій Притула прокоментував заяви про насильницьку смерть популярного українського співака Андрія Кузьменка. Про це Притула заявив, коментуючи повідомлення на своїй сторінці в Facebook, зазначають Патріоти України.

"Ех ... блін ... Сергій ... таких патріотів, як ти немає більше ... був Кузьма ... забили ... тримайся, козак, і не дозволяй нікому ... Слава Україні!", - прокоментував користувач Taras Dyakon пост Притули про те, що спорт не може бути поза політикою.

"Хто забив Кузьму?!!! Навіщо ви ліпіите херню у мене в коментах?!!! Навіщо ви приплітаєте цю людину де треба і де не треба? Андрій загинув при абсолютно зрозумілих обставинах. І в своїй загибелі винен він особисто. Ну чого я що 2-3 місяці повинен пояснювати якісь речі тупакам? !!!! Ну погугліть трохи, ну поцікавтеся. Ну на хіба це писати "Кузьму вбили»?!!!", - емоційно відреагував на таку заяву Притула.

Він додав, що поодинці ніхто не стане об'єктом агресії незалежно від того, що говорить.

"І пофіг, що говорив Кузьма. Пофіг, що я говорю. Ті люди, яких ми тролимо або згадуємо - вони живуть на іншій орбіті. Ми для них - пил! Нас не існує. Ми - не об'єкт агресії. Ну як ви не розумієте!!! Ми стаємо об'єктом агресії, коли нас збирається Майдан. А поодинці, ми просто "шум", - підсумував Притула.

Як відомо, культовий український співак, письменник, телеведучий, продюсер, актор, лідер групи "Скрябін" Андрій Кузьменко, відомий під псевдонімом Кузьма Скрябін, загинув 2 лютого 2015 року в автокатастрофі, повертаючись додому після ювілейного концерту в Кривому Розі.

У Одесі школяр помер під час гри за комп’ютером

п’ятниця, 29 березень 2024, 23:51

В Одеській області 14-річний хлопець раптового помер під час гри у комп'ютерні ігри. Причина смерті невідома, її встановлять фахівці. Про це повідомляє Одеса.Info, передають Патріоти України. Як зазначається, інцидент трапився 29 березня у населеному п...

Тікав від поліції: У Польщі на смерть розбився 18-річний українець

п’ятниця, 29 березень 2024, 23:05

У Польщі в ДТП загинув 18-річний громадянин України. У поліції кажуть, що це сталося, коли хлопець намагався втекти від них на великій швидкості. Про це повідомляє PAP із посиланням на пресслужбу Головного управління поліції Ополе, що на півдні Польщі,...