​ "Вата пи#дит вату: Серпентарийские будни гадюк", - Фашик Донецький

Нове "керівництво" бандформування "Спарта" покійного терориста Мотороли по-справедливому розібралося з старожилами - за непослух ватажок банди кинув їх на підвал.

Терористи бандформування "Спарта". Фото: nahnews.org."После удачной поездки в лифте ватной иконы, то есть моторыло, место валенка из пензы занял п*здец какой опытный чувак - воха. Бибизяну 23 года, оно раньше работало у моторыло водилой". Так пише на своїй сторінці в Фейсбуці Фашик Донецький, передають Патріоти України, продовжуючи:

"Но суть чуть в другом. Так как апездалу всего 23 года на данный момент, то вне фавора боевого мажора остались орки с боевым опытом. Воха рубит бабос и чхать хотел на вась-петь, которые спецы в военном деле, мажор окружил себя клоунами своего возраста, которые признаются вохе в героичной преданности и тд, то есть лижут Аччччко.

Старожилов жабогадюкского батальона это нев*бенно бесит. В честь 9 мая старожилы из жабогадюк решили отпраздновать 9 мая как-то по-своему и тихо, поэтому взяли тряпку батальона спарта. Да, батальон бибизян спарта не участвовал в параше 9 мая в Донецке, именно поэтому жабогадюки абидились и решили сами себе порыгать и попраздновать дидов.

Но когда боевому мажору доложили о беспределе старых жабогадюк, которые хотели шото порыгать 9 мая без его ведома, то старых кляч духовно отпи*дили по прыказу вохи и кинули на подвалы.

Короче, вата пи*дит вату. Зашибись.

Мораль: просьба ВСУ скинуть над Донецком бомбу из спирта. На следущее утро на минералку танки выменяете у сепаров".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В Харкові досі є церква РПЦвУ, яка пропонує помолитись на ікону Ніколая №2 або російського солдата в камуфляжі, - Голобуцький

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:00

"РПЦ (і її підрозділ в Україні ака "УПЦ") оголосила Україні і українцям газават - "священну війну проти невірних". Але і без того РПЦвУ була безсоромно активним агентом ФСБ", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсб...

Відповзав зі спущеними штанами: Пікантне поранення окупанта перетворило його на справжнє посміховисько (фото, відео)

четвер, 28 березень 2024, 23:34

Російський загарбник несподівано для самого себе здобув перемогу у конкурсі на найпікантніше поранення, в якому навіть не планував брати участь. Такий вердикт винесли користувачі соцмереж після публікації українськими військовими відео, на якому окупан...