"23 года работаю в органах, но я такого еще не видел", - глава поліції Києва про мітинг на підтримку патрульного

Вперше за всю історію незалежної України громадяни вийшли підтримати простого поліцейського.

Мітинг на підтримку патрульного. Фото: РБК.

У Міністерстві внутрішніх справ із захопленням сприйняли той факт, що на Софійській площі в Києві в неділю, 21 лютого, сотні людей зібралися на акції в підтримку співробітників патрульної поліції. Новину передають Патріоти України.

"Исторический момент для правоохранительных органов. Впервые за всю историю независимой Украины граждане вышли поддержать простого полицейского. И здесь вопрос стоит не в правоте действий полицейского или субъективности наших судей, а в полной поддержке и доверии общества абсолютно новому с незапятнанной репутацией элементу", - написав керівник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій з цього приводу в Facebook.

"Создав "свою Новую Полицию" каждый из жителей городов, которые уже стали соучастниками реальных перемен, также стал меняться в лучшую сторону. Можно смело утверждать, что канули в небытие попытки "решить вопрос", хамить, унижать или пытаться деклассировать полицейского своим "эксклюзивным" статусом и ксивами.

И наверняка, никто не хочет, чтобы через деморализацию Новой полиции, также забылись все правильные изменения, которые сделали лучше многих из нас и направили на выздоровление наше общество. Ребята, держитесь! Мы с вами", - підкреслив Криклій.

"Сегодня киевляне вышли на Софиевскую площадь поддержать полицию. Там был Андрей Крищенко, глава киевской полиции, который всю ночь занимался общественным порядком. Он нашел время и сегодня поехал на площадь: "23 года работаю в органах, но я такого еще не видел!" Я думаю этим все сказано", - написала на своїй сторінці у соцмережі Хатія Деканоїдзе.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Криму пролунали вибухи. Бази у Джанкої, навколо Сімферополя, Севастополь знов під ударом. Керченський міст перекритий

вівторок, 30 квітень 2024, 3:25

У ніч на вівторок, за повідомленнями місцевих мешканців, в окупованому Криму, а саме у Сімферополі, Гвардійському та Джанкої пролунали вибухи. Про це зокрема повідомляють російські пабліки у Telegram . Кримський міст, за інформацією окупаційної влад...

Вам будь-який військовий скаже, що волонтер, який привозить десятки FPV, – не менш цінний, ніж піхотинець на позиції, - Віктор Андрусів

понеділок, 29 квітень 2024, 23:33

"Про різницю між участю й індульгенцією. Одна з найбільших проблем нашого часу – це рівняти всіх під одну гребінку. Якщо військовий – то герой, якщо виїхав у Європу – то зрадник. Насправді серед військових купа різних покидьків, які можуть утекти, укра...