"Выступаем за Юлечку. В 2010-м за нее голосовали. А нас кинули": Тимошенко не розрахувалася з пенсіонерами за мітинг, ті прийшли вимагати гроші (відео)

У тому, що їм не виплатили обіцяну суму, бабусі звинувачують не свою улюбленицю, а "нечистих на руку посередників".

Бабусі агітували за Тимошенко. Фото: agropolit.com.

Група пенсіонерів прийшла до офісу громадської організації «Центр захисту киян», створеної київським осередком «Батьківщини», щоб вимагати від Юлії Тимошенко розрахуватися за мітинг, на якому люди стояли в її підтримку. Відповідне відео опублікував на своїй сторінці в Facebook блогер Дмитро Косинський, передають Патріоти України.

«Хлопці, це просто Лол з великої літери! Прихильники Юлії Тимошенко продовжують підтримувати свого кандидата, не дивлячись на те, що їм не повністю оплатили їх послуги», - написав Косинський.

Він поспілкувався з бабусями, які стояли біля офісу організації Тимошенко з плакатами в її підтримку. Мітингувальники розповіли, що «Юлія Володимирівна обіцяла їм по 500 грн, а заплатили всього по 70 або й того менше».

«Обидели нас. Мы стояли девятого на Контрактовой площади. Голосуем за Юлечку, выступаем за Юлечку. В 2010 году за нее голосовали. А нас кинули. Обещали по 500 грн… Никто нам не заплатил. А некоторым дали по 70 грн. Мы пришли за правдой. Чтобы она помогла, и нам вернули деньги. Где наши деньги? Разворовали, наверное, посредники? Мы в правовом государстве живем», - заявила одна із мітингувальниць.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"У відповідь на теракт у Москві РФ знищила штаб-квартиру СБУ": Пропагандисти Кремля запустили нову серію фейків у західних ЗМІ

четвер, 28 березень 2024, 13:15

Центр протидії дезінформації опублікував добірку фейків і маніпуляцій, які іноземні ЗМІ продукували 28 березня. За версією ЦПД при РНБО України, 28 березня іноземні ЗМІ запустили два фейки та одну маніпуляцію, передають Патріоти України. Фейк: "У відпо...

"Вона поки приховує, що в офіційному шлюбі": Даша Астаф'єва вийшла заміж за багатія, який на 10 років молодший, - блогер

четвер, 28 березень 2024, 13:06

Оглядач українського шоу-бізнесу Богдан Беспалов "злив" інсайдерську інформацію про модель, співачку і волонтерку Дашу Астаф'єву. Він із посиланням на свої джерела заявив, що артистка за час повномасштабної війни вийшла заміж за молодого багатія. Однак...