З архіву ПУ. "Рідні мої, вірте мені": Тимошенко "вляпалась" у заочну перепалку через ситуацію у Смілі

У листопаді 2018 року "Леді Ю" в чергове поставила свою репутацію "на карту". Політик заявила, що у місті не включили опалення, однак за словами мера міста, це неправда.

Юлія Тимошенко. Фото:baltnews.lt

Міський голова Сміли Олексій Цибко спростував слова Юлії Тимошенко про те, що в місті опалення так і не подали. Про це він заявив на коментарі, зазначають Патріоти України.

"Це неправда, всі котельні дійсно підключені, газ подано в усі котельні. Зараз технічно неможливо виконати умову 100 відсоткової подачі тепла в усі квартири, оскільки ми злили воду. Але завтра до ранку всі 19 котелень подаватимуть тепло", - говорить він.

Відповідаючи на питання про те, чи може Тимошенко мала на увазі ті котельні, які ще не почали подавати тепло, мер зазначив, що не знає де вона була. "Може. Я не знаю, де вона була. Вона була з директором "Смілатеплокомуненерго". Але всі котельні зараз підключені до газу, видимі розриви ліквідовані", - додав Цибко.

Як повідомлялося раніше, лідер БЮТ Юлія Тимошенко відбула з візитом до міста Сміла, щоб перевірити, як виконується доручення про подання тепла в місті. Вона заявила, що як і раніше в квартири не подали тепло.

Нагадаємо, з 12 листопада в місті Сміла ввели надзвичайний стан через відсутність опалення. 15 листопада президент Петро Порошенко доручив протягом декількох годин включити подачу тепла в місті.

Джерело: InfoResist

Можна собі уявити настрої у Кремлі: Через загрозу санкцій США Китай вперше за півтора роки скоротив експорт до Росії , – Bloomberg

четвер, 18 квітень 2024, 6:23

Китай залишається головним постачальником стратегічних товарів необхідних для продовження війни проти України. Експорт товарів з Китаю до Росії у березні впав вперше з середини 2022 року після погроз США розширити санкції проти китайських компаній. За ...

Недоімперії женуть з Південного Кавказу: Кремль вимушено підтвердив факт виведення своїх "миротворців" з Нагірного Карабаху

четвер, 18 квітень 2024, 2:35

Баку та Анкара не залишили Москві вибору. Спікери Кремля дуже неохоче коментують подію, що б'є по імперській гордині. Росія дійсно виводить свої "миротворчі сили" із території Нагірного Карабаху, яка повернулась під контроль Азербайджану. Про це сказав...