Виборчі метаморфози, або Ціль - знищити Ляшка: Юлія Тимошенко може очолити список Аграрної партії України, - ЗМІ

Прорости разомЗа даними джерела газети "Факти" в Аграрній партії, політсила веде переговори з «Батьківщиною» про об'єднання і спільний похід на вибори. Про це повідомив політичний оглядач Антон Кучухідзе, зазначають Патріоти України.

Робоча версія союзу, зі слів джерела в АПУ, така, що політичні сили об'єднуються під вивіскою Аграрної партії, а список очолить Юлія Тимошенко.

«Потенційно це хороший союз, бо локальні вибори в ОТГ тут вигравала" Батьківщина ", а Аграрна партія входила в трійку лідерів. Що це дасть аграріям і Тимошенко? У них зростуть шанси потіснити Радикальну партію Ляшка з Центру України і забрати його голосу собі», - пише Кучухідзе.

Напередодні Аграрна партія заявила про рішення брати участь в дострокових парламентських виборах. Керівником виборчої кампанії Аграрної партії став Олег Корбан.

Раніше «Батьківщина» заявила, що братиме участь у виборах разом з партією «Основа» Тарути.

«Ми вітаємо, що голос Донбасу, сильний і професійний, буде звучати в політичній партії" Батьківщина ". Ми і далі будемо залучати до команди професіоналів », - сказав депутат ВР від« Батьківщини »Іван Крулько.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...