24-річний воїн отримав важке поранення на Донбасі (фото)

Спочатку хлопця лікували в Одеському шпиталі.

Боєць Ігор на Донбасі. Фото: "Обозреватель"

Боєць АТО Ігор травмував обидві ноги під час обстрілу неподалік Шахтарська. Щоб врятувати чоловіка, необхідно провести операцію вартістю близько 500 тис. грн. Про це повідомляють волонтери "Народного проекту", передають Патріоти України.

За їхніми словами, 24-річний Ігор воював на сході України у складі 28-ої ОМБр. У середині серпня 2014 року біля с. Благодатне, що неподалік Шахтарська, отримав осколкове поранення – із побратимами потрапив у ворожу засідку. Тоді із 24 бійців живими залишилося лише шестеро. У результаті обстрілу в чоловіка виявили осколковий перелом стегна лівої ноги та розрив передньої хрестоподібної зв’язки правої ноги.

Спочатку хлопця лікували в Одеському шпиталі. Фахівці виконали монтаж штифта, та через значний дефект кістка так і не зрослася. Ігор не може пересуватися без милиць та відчуває сильний біль під час ходи. Тим часом кістка продовжує руйнуватися, через що поранена нога вкорочується.

Одеська волонтерка Ольга Домбровська порадила Ігорю звернутися до проекту "Біотех-реабілітація поранених". Лікарі клініки ilaya готові виконати складне лікування та відновити ноги бійця, коли волонтери зберуть необхідну суму.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Зведення DeepStateUA станом на 17 квітня

четвер, 18 квітень 2024, 14:20

Останнім часом на фронті сталося багато подій та змін: бої за Часів Яр, просування в районі Авдіївки, активні штурми на Красногорівку та Роботине. Проговорили про непублічні райони Старомайорськ-Урожайне та Сіверська, де ведуться такі ж запеклі бої. Пр...

"Російські ракети будуть повертатися в РФ": Астролог поділився прогнозом щодо появи в ЗСУ новітньої зброї

четвер, 18 квітень 2024, 12:41

Астролог Володимир Бадиян назвав ознаки закінчення війни в Україні. Він зазначив, що наша держава може отримати від партнерів настільки технологічну зброю, що російські ракети розвертатимуться на Росію. Про це він сказав у ютуб-каналі "Астрофеномен", п...