"5-й день на линии соприкосновения идут жесточайшие обстрелы позиций ВСУ", - волонтер

Бойовики обстрілюють Авдіївку з різних видів забороненої зброї.

Авдіївка після обстрілу. Фото: nv.ua.

Масштабні обстріли Донбасу не вщухають майже тиждень. Окупанти криють великим калібром, як правило, у темряві, коли спостерігачі від ОБСЄ вже нічого не спостерігають. Волонтери на своїх сторінках у соцмережах повідомляють невтішні новини, передають Патріоти України.

"5-й день на линии соприкосновения идут жесточайшие обстрелы позиций ВСУ. На данном этапе боевики открыли огонь из Донецких районов, Яковлевка, Минеральное, Спартак, работают из 120мм минометов, - повідомив сьогодні, 28 травня, близько дев'ятої вечора координатор в "СтопТерор" Семен Кабакаєв. - Огонь ведется непосредственно из Ясиноватой и Макеевки. В ход идет любое вооружение, 120, 80, гранатометы, крупнокалиберное стрелковое. Боевики активизировали все свои силы в направлении Авдеевки. Минские договоренности пренебрегаются. Хочу призвать ОБСЕ начать фиксировать нарушения".

Волонтер Євген Каплін повідомив: "Авдеевка. В старой части и на промзоне последние полтора часа идет сильный бой с применением артиллерии. Земля вздрагивает каждые 15-20 секунд".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Полковник "вирішує питання": Начальника ТЦК Рівного викрили в любовних пестощах з підлеглими під іконою у робочому кабінеті (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 3:25

Начальник Рівненського ТЦК підполковник Олександр Ярмошевич потрапив до сексуального скандалу. У мережі з'явилося відео, як він на робочому місці цілується з кількома колегами. Пресслужба Рівненського територіального центру комплектування та соціальної...

МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрієм нагадує особу, яка страждає від домашнього насильства, але не здатна порвати з насильником, - Євстратій Зоря

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:30

"Також впливає матеріальна залежність – відсутність власного житла, власних зовнішніх контактів, осіб, на чию допомогу можна розраховувати. Зрештою, впливає звичайний страх, що «все буде лише гірше». Структура МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрі...