Хороші новини з передової ООС

Втрат серед українських військовослужбовців немає.

У Широкиному. Фото: ТСН.

Сьогодні на Донбасі бойовики 10 разів обстріляли позиції українських військових, втрат немає. Зафіксовано застосування озброєння, забороненого Мінськими домовленостями. Про це повідомляє прес-служба Операції об'єднаних сил в Facebook, передають Патріоти України.

"У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" ворог сім разів обстріляв наші опорні пункти: з мінометів калібрів 120 та 82 мм, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів – у районі населеного пункту Широкине; двічі, з артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібрів 120 та 82 мм та великокаліберних кулеметів – поблизу села Лебединське; двічі, з артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібру 120 мм та автоматичних станкових гранатометів – у районі населеного пункту Водяне; двічі, з мінометів калібру 82 мм та гранатометів різних систем – поблизу села Гнутове.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" окупанти тричі обстріляли позиції підрозділів Об'єднаних сил: з мінометів калібру 120 мм – поблизу села Троїцьке; з мінометів калібру 82 мм – у районі населеного пункту Шуми; з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – поблизу населеного пункту Хутір Вільний", - йдеться в повідомленні.

Втік із України ще 10 років тому: "Завгоспа" Януковича видворили з Литви

вівторок, 23 квітень 2024, 21:41

Литовська влада видворила з території країни колишнього голову Державного управління справами та одного із соратників колишнього президента України Віктора Януковича Андрія Кравця. Про це повідомляє литовське видання Delfi, передають Патріоти України. ...

Та невже?: Шойгу анонсував появу ППО "нового покоління" у Росії

вівторок, 23 квітень 2024, 21:29

Країна-агресор Росія вже у поточному році матиме на фронті перші зразки зенітної ракетної системи "нового покоління" С-500 у двох модифікаціях. Про це сказав міністр оборони РФ Сергій Шойгу у вівторок, 23 квітня, передають Патріоти України. "Цього року...