"А чё там за история?": Британський журналіст викрив кремлівських пранкерів (аудіо)

Російські пропагандисти намагалися "спихнути" Максу Такеру начебто 17 годин розмов з українським президентом.

Британський журналіст Макс Такер. Фото:Апостроф

Кореспонденту The Times і The Sunday Times Максу Такеру запропонували "ексклюзивну інформацію" про Президента України Петра Порошенка, нібито наявну в українських колег. Про цікаву розмову, яка відбулася між британським журналістом і невідомими співрозмовниками розповів на своїй сторінці у Facebook журналіст Антон Павлушко, інформують Патріоти України:

Британский журналист Макс Такер задает вопрос позвонившей: "Энд вот из зе стори эбаут?"

Она: "Эм..." (кому-то на заднем плане: "А чё там за история?")

Она: "Ван минут плиз..."

Звонят западному журналисту и на ломанном английском пытаются ему впарить 17 часов разговоров с Порошенко. На заднем плане какой-то Сергей рассказывает девочке, что сказать этому иностранцу и т.д.

Это про уровень кремлевской пропаганды. Миллиардные бюджеты и куча народа сидящих на их распиле. Прослушать всю историю можно тут:

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Крик відчаю" через українські БПЛА: У Міноборони пояснили, чому РФ створює "танки-монстри" з системами РЕБ

субота, 20 квітень 2024, 7:15

Українські ударні дрони з часом значно покращилися, тому російські засоби, які раніше працювали, виявилися неефективними. . Монструозні танки обвішані засобами радіоелектронної боротьби, про які повідомлялося останнім часом, росіяни випускають на поле...

Народні прикмети на 20 квітня. Що треба щро між чоловіком і дружиною почастішають сварки

субота, 20 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 20 квітня за новим стилем вшановує преподобного Феодора Тріхіна, преподобного Анастасія Синайського і Кіпрську ікону Богоматері. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мученика Руфіна і мученицю Акіліну молодшу. . Наші...