А чи нема бажання у "найчеснішого" Генпрокурора Юри Луценка "несколько изменить настроение" "попутчіку революції" Ахмєтову? - блогер

Юрія Луценко в 2014 році заявив: "Найбагатша людина України Рінат Ахметов є попутником української революції".

Ю.Луценко, Б.Колесніков і Р.Ахметов. Фото: SKELET-info.

"Луценко затримав авторитета, через якого зіпсувався настрій у Ахметова" - це заголовок статті на "УП" від 27 грудня 2005. Цитата зі статті: "... Раніше Луценко, розповідаючи про проведену бесіду з Рінатом Ахметовим, сказав: "спочатку він (Ахметов) знаходився в дуже грайливому настрої. Однак потім він погортав альбом, ілюстрований фотографіями вилученої зброї... на базах бойовиків "Гіві" і ОБУ "Люкс" .... і його настрій дещо змінився ". Так пише на своїй сторінці в Фейсбуці Igor Neo, передають Патріоти України і цитують далі:

"Луценко: "украинский националист" Ахметов – попутчик революции" – це заголовок статті на "УП" від 10 червня 2014.

Цитата зі статті :"...Самый богатый человек Украины Ринат Ахметов как никто другой является попутчиком украинской революции. Такое мнение в эфире Hromadske TV высказал экс-глава МВД Юрий Луценко, комментируя вопрос о его отношениях с Ахметовым и встрече на приеме по случаю инаугурации Петра Порошенко."

Сьогодні упирь Ахмєтов за допомогою Пєті, Вови та Юри ставить на вуха всю Україну.

Виникають питання – а чи нема бажання у "найчеснішого" Генпрокурора Юри Луценка "несколько изменить настроение" упирю Ахмєтову? Чи упирь і досі лишається "попутчіком рєволюції"?

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Досить сприймати цю ситуацію емоційно": Генерал спрогнозував, на скільки ЗСУ вистачить допомоги від США

неділя, 5 травень 2024, 18:40

Допомоги від Сполучених Штатів Америки вистачить лише для того, щоб стабілізувати ситуацію на фронті. Цих засобів недостатньо, щоб ЗСУ опинилися на піку своїх можливостей. Про це заявив ексзаступник начальника Генерального штабу ЗСУ, генерал-лейтенант ...

Зведення на фронті станом на 4 травня 2024 року - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 18:01

▶️ Біломосковський Сіверський та Білгородський відтинки — тривають обстріли нашого прикордоння.