А чим Україна гірше сусіда з Євросоюзу? У Польщі хочуть депортувати за недотримання "польських цінностей"

Атеїсти, православні й мусульмани повинні підписати спеціальне зобов'язання, що вони дотримуватимуться цінностей, які вважаються в Польщі важливими.

Польща. Фото: "Фейсбук"17 листопада в Польщі теж цікавий скандал на тому самому тлі – традиційних цінностей. Депутатка Сейму від "Права і справедливості" Беата Матусяк-Пєлюха запропонувала запровадити в Польщі щось на кшталт.... еее... не знаю, на кшталт чого... "Присяги вірності"? Так пише Андрій Бондар, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Фейсбук", продовжуючи:

"Ну, коротше, атеїсти, православні й мусульмани повинні підписати (sic!) спеціальне зобов'язання, що вони дотримуватимуться цінностей, які вважаються в Польщі важливими. А невиконання таких вимог могло би бути "однозначною причиною до депортації" (sic!).

Наскільки я розумію, і публічне заперечення існування Бога сюди входить (як в атеїстів), і публічне оголошення Ісуса всього лише пророком (як у мусульман)... Православним, мабуть, не можна публічно не визнавати догмат про непогрішимість папи. А сказав десь на п'яну голову, що Святий Дух виходять тільки від Отця – і spierdalamento. Депортація. Такі справи.

А що вже казати про ставлення до Волинської трагедії... Про це питатимуть першою чергою".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Поведінку наших "партнерів" на фоні всього, що відбувається, важко пояснити чимось іншим, як "змовою", - Віктор Андрусів

субота, 20 квітень 2024, 0:16

"Я не прихильник теорій змов. Навпаки, прихильник фрази: "Не треба пояснювати всесвітньою змовою звичайне розп...здяйство". Але поведінку наших "партнерів" на фоні всього, що відбувається, важко пояснити чимось іншим, як "змовою", - пише політолог Вікт...

Дивно, але в ініціативах Джонсона щодо допомоги Україні немає зради, - Роман Шрайк

субота, 20 квітень 2024, 0:00

"Позавчора був важливий день для надання допомоги США Україні, давайте трохи підсумую", - пише журналіст Роман Шрайк у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та продовжує:. "Спікер Джонсон виступив з ініціативою ухвалити п'ять законопроєкт...