"А я його косаркою!", - канадець безтурботно порався у дворі під час торнадо (відео)

Житель провінції Альберта Теоніс Весселс підстриг газон на тлі торнадо, що розгорнувся неподалік від його ділянки. Знімок опублікувала його дружина Сесілія на своїй сторінці в Фейсбуці.

Фото: uainfo.org

За словами канадця, він займався домашніми справами в вихідний день, незважаючи на погану погоду. Він з дружиною і дочкою переїхав в Канаду з Південної Африки і вперше побачив торнадо наживо. Розповідають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Весселс зазначив, що в реальності вихор був набагато далі, ніж здається на знімку: "Моя дочка вийшла на вулицю і сказала: "Тату, ти повинен повернутися". Потім вона зайшла в будинок і розбудила маму. Сесілія вийшла і зробила кілька фотографій".

Чоловік додав, що перш, ніж повернутися в будинок, він закінчив стригти газон. "Я весь час спостерігав за торнадо, щоб розуміти, куди він збирається рухатися", - пояснив Весселс.

Рятувальні служби провінції випустили попередження про погіршення погоди 3 і 4 червня. Метеоролог Лі Голдберг опублікував відео стихії, зняте з іншого ракурсу.


Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Це не Patriot": Військовий експерт розповів, чим українці могли збити бомбардувальник Ту-22М3

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:56

Військовий експерт Defense Express Іван Киричевський заявив, що Сили оборони Україні могли збити російський літак Ту-22М3 власноруч розробленою системи протиповітряної оборони, передають Патріоти України. "Якби не було офіційних підтверджень, я б сказа...

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...