А як же балерина в роялі? Російський письменник розкритикував Євробачення через "штампи, маскарад і го*отексти"

Сергій Мінаєв справедливо зазначив, що за всі 60 років існування конкурсу справжініми зірками світового рівня стали лише одиниці, а істерія навколо конкурсу більше нагадує хворобу.

Сергій Мінаєв. Фото: PhotoXPress.

Відомий російський письменник, головний редактор Esquire Russia Сергій Мінаєв жорстко висловився про міжнародний пісенний конкурс "Євробачення". На своїй сторінці в Facebook він порівняв музичне змагання з хворобою, передають Патріоти України.

"Я жодного разу в житті не дивився, як відбувається Євробачення. Навіть випадково. І ніколи не розумів людей, які дивляться. На мій погляд, цей конкурс - це торжество поганого смаку і виставка найвульгарніших, найбезглуздіших артистів", - заявив журналіст.

Він вважає, що пісні, які звучать на конкурсі, зокрема, ті, які перемагають, - це "штампи, маскарад, г*внотексти".

"Після перегляду відео у мене завжди залишалося два питання: як же можна бути настільки поза сучасними музичними трендами, кому це все буде потрібно через тиждень? Дійсно, якщо ви відкриєте лист переможців цього шоу з моменту заснування, то зрозумієте - за 61 рік великими світовими зірками стали тільки АББА і Селін Діон (можна згадати ще Котуньо, але він локальною зіркою вже був). Тобто, інших 59 переможців світовий шоу-бізнес злив в унітаз", - зазначив Мінаєв.

На думку письменника, музичний конкурс до самої музики ніякого відношення не має.

"Давайте уявимо таке, наприклад, у футболі - разом з Лігою Чемпіонів і Чемпіонатом Європи є інше змагання - турнір для дуже поганих футболістів, які виділяються дивними речами: одна команда грає, вбравшись в шкури звірів, в іншій на воротах, наприклад, карлик. Стали б ви таке дивитися? Але найдивніше навіть не в конкурсі, а в тому щорічному інтернет-обговоренні, яке відбувається за підсумками. Всіх нудить, всі кричать про кров з очей, проклинають бородатих баб, які гнуть скрепи і виють про несправедливе до нас голосування", - поділився Сергій Мінаєв.

Він нагадав, що в цьому році Росія відмовилася показувати "Євробачення" через недопуск СБУ Юлії Самойлової.

"Цього разу вітчизняне ТВ конкурс не показує. Але вдячні глядачі десь цю трансляцію відкопують і знову запекло лають. Це нагадує ось що: кожного травня до вашого будинку привозять сміттєві контейнери, які жахливо смердять. Ви три дні ходите, лаєтесь, потім контейнери відвозять. Цього разу вам звезли. Контейнери привезли на інший кінець міста. Навіть в інше місто, я б сказав. Але ви поїхали туди, щоб нюхати і обурюватися. Ви хворі чи що? ", - підсумував письменник.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Скорбота має бути в душі, а не в Instagram": Пугачова вперше висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол"

четвер, 28 березень 2024, 19:40

Російська знаменитість Алла Пугачова через майже тиждень висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол". На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала пост, у якому написала, що не буде виставляти свої емоції з цього приводу в соціальних мережах, передаю...

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - Фурса

четвер, 28 березень 2024, 16:50

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - пише у своєму блозі Сергій Фурса, передають Патріоти України, і продовжує:. "Абсолютно природне небажання. Яке розум...