"А кто сказал, что жить легко?": Одеса стала останньою спробою проведення концерту Лободи в Україні - Сергій Стерненко

Сергій Стерненко вважає, що Лободі в Україні більше не дадуть заробляти.

Організатор протестів проти виступів українських артистів, які працюють у РФ, Сергій Стерненко розповів, чому вважає виступ Світлани Лободи в Україні останнім. Про це він повідомив в інтерв'ю для live.karabas, передають Патріоти України.

"Спроба в Одесі була останнім концертом Світлани Лободи в Україні. Більше їй ніде не дадуть тут заробляти. Дорн після інтерв'ю став чи не найогиднішим для багатьох людей, зрадником своєї країни. В Одесі його концерт скасували за тиждень до запланованої дати.

Після його слів інакше бути і не могло. Завдання максимум - видавити з нашого ринку всіх, хто співав у Криму або проявляв відкриту зневагу щодо України під час війни. До речі, наша наступна протестна акція стосується виступу російського виконавця на ім'я МОТ 10 червня в Одесі", - заявив Стерненко.

В останні дні травня Одеса стала епіцентром новин про конфлікти навколо концертів деяких вітчизняних виконавців. Спочатку після штовханини біля входу та заяви про замінування залу скасували виступ LOBODA в клубі Ibiza 28 травня. Після цього свій концерт, який мав відбутися в тому самому закладі 9 червня, відмінив Іван Дорн. Його теж збиралися зустріти протестами.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 1 вересня. Церковний новий рік. Що українки традиційно не робили на Новоліття, щоб не занепастити своє щастя на рік

неділя, 1 вересень 2024, 7:05

1 вересня за новим церковним календарем (14 вересня за старим) - день пам'яті святого Симеона Стовпника, архімандрита Антіохійського, Собор Вінницьких святих і початок індикту, церковне Новоліття, Новий рік. . За старим календарним стилем - день пам'я...

Є просування ворога під Часовим Яром: Російські окупанти захопили Парасковіївку на Донеччині – DeepState

неділя, 1 вересень 2024, 6:59

У ніч проти 1 вересня аналітики проєкту DeepState повідомили, що росіяни захопили Парасковіївку на Донеччині та просунулися у трьох населених пунктах. . "Ворог захопив Парасковіївку, а також просунувся у Костянтинівці, Гродівці, Галицинівці та біля Пі...