"А мій син нехай воює, поки ці "бедные беженцы" скуповуватимуть тут нерухомість, гулятимуть і проситимуть "повторить по-русски"?: Блогер про переселенців з Донбасу

"П’ють і голосно між собою обговорюють "сволочей правосеков" і "бандеровцев, которые всё это замутили". Коли приношу меню, просять "повторить по-русски", бо не розуміють" - розповідь місцевої мешканки.

Ілюстрація:http://4vlada.com/

"Це просто звіздєц. Тварюки (важко назвати їх людьми) окуповують західну Україну." - пише у своєму Facebook Ірина Стасюк, передають Патріоти України, продовжуючи:

"Андрійко в мене єдиний син. І я не розумію,чому саме він має їхати на Схід воювати? Мій хлопчик, якому лише 19... Вкотре перечитую повістку і плачу.

Наш Остріг - містечко невеличке, тут всі один одного знають. І коли сюди почали приїздити переселенці, їх дуже жаліли. Кидають люди усе, що нажили за життя, і втікають на чужину. Вулицями ходили з дітьми кримські татарочки..

Привітні, віталися з усіма. Чоловіки залишали їх тут, а самі поверталися до Криму. А потім дорогими машинами почали з’їздитися люди зі Сходу. І не лише жінок і дітей везуть до нас череваті дядьки із золотими печатками на пальцях.

Вони цілими родинами підшуковують добротне житло. Видно, що думають тут надовго осісти.

Вадим був якраз із таких. Він з двома братами відразу став завсідником ресторану, в якому я працюю. Приходять майже щовечора, замовляють найдорожчі страви. П’ють і голосно між собою обговорюють "сволочей правосеков" і "бандеровцев, которые всё это замутили". Коли приношу меню, просять "повторить по-русски", бо не розуміють.

Я мушу слухатися - клієнт завжди правий. Але подумки волаю "Ти ж до мого дому приїхав, а не я до твого! ТО ВЧИ МОВУ,ТВАРЮКО!".

Вадимові батько та мати, виявляється тепер в Єгипті відпочивають, але планують повернутися сюди.

Що ж виходить: "деньги есть"- то можна і до Єгипту на відпочинок, а потім заховатися тут, на Заході? А мій єдиний 19-річний син, який щойно коледж закінчив і вступати до університету готувався, нехай воює? Допоки ці "бедные беженцы" скуповуватимуть тут нерухомість, гулятимуть і проситимуть "повторить по-русски"?

Народ, я написала коротко розповідь матері, яка проводжає сина на війну. Можете більше прочитати в "Експресі" (5-12 червня)..." - написала Ірина.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...