"А в принципе просто идите на х*й": Українські журналісти влаштували троллінг російській пропаганді

Українських журналістів і нардепа запросили на прямий ефір програми "Україна потопає в крові. Як будемо рятувати?"

Роман Скрипін. Фjто:Ivona - bigmir)net

Пропагандисти з РФ запросили українських журналістів Романа Скрипіна та Сергія Грішина на прямий ефір однієї з передач на телебаченні, в якій пропонують обговорити тему "Україна потопає в крові. Як будемо рятувати?". Скріншот листування з пропагандистом Асланом Радуєвим розмістив в Facebook журналіст Роман Скрипін, інформують Патріоти України.

У запрошенні пропагандист вказав, що за участь в програмі квитки на літак через Мінськ і готель вже оплачені, а також буде виплачений гонорар. У відповідь Скрипін запропонував змінити назву програми на "Росія топить Україну в крові". Колега Скрипіна Сергій Грішин у відповідь просто сказав Радуєву, куди йому йти.

Нардеп Володимир Ар'єв, який також отримав запрошення від Радуєва, назвав пропагандистам умови своєї участі в ефірі на російському ТБ. "Приїду з однією умовою. Всі ведучі телеканалу сьогодні весь день вітаються в ефірі словами "Слава Україні", а прощаються - "Путін - х ** ло". Гонорар передам до фонду їх лікування", - відповів Ар'єв.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

І так було не солодко, а тепер геть зле: У окупантів під Кришками настали дуже важкі часи

середа, 8 травень 2024, 8:24

Перші поставки довгоочікуваної американської допомоги вже відчувається на фронті. І це лише "квіточки" для росіян. Якщо ворог наважиться на літній масований наступ, щоденні втрати поб'ють усі його м'ясні рекорди. На лівобережному плацдармі Дніпра наша ...

Народні прикмети на 8 травня. Чоловікам цього дня варто бути обережними з жінками. І не плануйте весілля

середа, 8 травень 2024, 7:05

Православна церква України 8 травня за новим стилем вшановує пам'ять апостола і євангеліста Іоанна Богослова і преподобного Арсенія Великого. За старим стилем у свято сьогодні вшановують апостола і євангеліста Марка. У ґ свято 8 травня наші предки сіял...