А всі повелися: "Такі скандали, як оце з оголеним дівчиськом-заступницею, тільки відволікають увагу від провалу реформи МВС", - експерт

Аби тільки ніхто не цікавився, що там за чергового покидька призначають на посаду керівника обласного управління поліції, Аваков призначить застпником хоч собачку своєї дружини, влучно написав Дмитро Гнап

Арсен Аваков. Фото: "Подробиці"

Як на мене, абсолютно немає значення, що там за дівча на посаді заступника Авакова. І що вона викомарює. Міністр Аваков може взяти собі в заступники з євроінтеграції хоч Рапунцель, хоч Мікі Мауса. Це ніяк не позначиться на роботі ввіреного йому відомства. Тому що реформа МВС закінчилася здебільшого провалом. Так пише журналіст Дмитро Гнап у "Фейсбуці", повідомляють Патріоти України, продовжуючи:

"І такі скандали, як оце з оголеним дівчиськом-заступницею, тільки відволікають увагу від цього провалу. На радість міністра. Всю ганебність нашого реформування МВС добре бачиш, порівнюючи з Грузією.

Коли ввечері в Тбілісі тобі раптом кидається в очі поліцейський відділок: прозорий і освітлений, наче акваріум. У мене чимало питань до грузин і там, і тут. Але порівняйте це з нашими райуправліннями: похмурими, замусоленими будівлями, самі стіни в яких просякнуті хабарями, тортурами, кумівством і кришуванням. І ніхто не збирається виселяти нову “поліцію” з цих будівель. Тому що немає ніякої нової поліції.

Є дрібка нових патрульних поліцейських, набраних “з нуля”, які працюють чомусь в цих же райвідділках. І є величезна армія перефарбованих “міліціянтів”, які тепер теж стали “полісменами”: карний розшук, ГСУ, “ОБНОН”, “ОБЕП”, ДСО, ВБ, батальйон особливого призначення (екс-“Беркут”), батальйон супроводження (екс-“Кобра”) і т.д. і т.п. А також полчище дільничних “піліціонерів” і майор Приходько серед них – обвинувачений у вбивстві студента Індила.

Майор Приходько, якого досі не може звільнити цілий міністр. І який так само продовжує працювати з молоддю “на районє”, поки фейсбук обговорює цицьки нової заступниці Авакова. Завтра Арсен Борисович призначить радником по контактах з іноземними цивілізаціями болонку своєї дружини. І ми ще тиждень про це говоритимемо. Аби тільки ніхто не цікавився, що там за чергового покидька призначають на посаду керівника обласного управління поліції (привіт Черкасам). Чи скільки там грошей у міністра в рюкзаках".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...