"Абсолютно заурядная песня с ужасным безвкусным сопровождением" - російський блогер оцінив результат Лазарєва на "Євробаченні" (відео)

"Это все такая безвкусица! Это третий мир на самом деле. Мне кажется, они должны краснеть все: Киркоров и Лазарев" - вважає Володимир Голишев.

Сергій Лазарєв. Фото:glamurchik.tochka.net

Високий результат представника Росії на конкурсі "Євробачення 2016" Сергія Лазарєва пояснюється двома факторами. Перший полягає в тому, що це "не ватний" виконавець. Другий - в корупційній складовій. Таку думку в коментарі Обозревателю висловив російський публіцист, блогер, аналітик Володимир Голишев, інформують Патріоти України.

"Я анітрохи не здивований перемогою Джамали, але хочу сказати, що я помилився з результатом Сергія Лазарєва. Я передрікав йому низький результат - я впав у якусь дитячу наївність, забувши про те, що не все так просто в нашому королівстві", - сказав він.

На думку блогера, одна з причин високого результату росіянина полягає в тому, що "Лазарєв не колорадний і не ватний". "Приємна і цілком західна за всіма своїми звичками, поведінкою і словами людина. Він не викликає відторгнення. На це і робилася ставка.

Кремль спробував використовувати в своїх цілях класово чужий елемент, який насправді йому глибоко неприємний. Саме його існування суперечить "духовним скрепам", він є антиподом "русского мира". "Якби приїхала людина з георгіївською стрічкою, з маузером в руках і почала би говорити щось за "русский мир", його результат був би іншим", - переконаний Голишев.

"Другий фактор - в його результаті присутній величезний шмат недобросовісності", - додав він. "Я підозрюю, що є присутньою корупційна складова, тому що цілий букет країн не помітив Джамалу взагалі - я говорю про професійне журі. Її не помітила Угорщина, Фінляндія, Хорватія. Це схоже на абсурд.

Суддів могли мотивувати. Євробюрократія така ж нечиста на руку, як і будь-яка інша". Голишев також заявив, що "не поділяє захоплень з приводу номера Сергія Лазарєва".

"Будучи дуже приємною людиною, він заспівав абсолютно пересічну пісню з жахливим позбавленим смаку супроводом. "Без мене тобі, коханий мій, летіти з одним крилом ... " Повзання по уявних кубах і згоряння в пеклі ... Це все такий несмак! Це третій світ насправді. Мені здається, вони повинні червоніти всі: Кіркоров і Лазарєв", - переконаний блогер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Нардеп розповів, хто заблокував законопроєкт про ліквідацію Московської церкви

четвер, 2 травень 2024, 13:17

Прийняти закон про заборону Московської церкви в Україні (УПЦ МП) заважають не США, а інтриги парламентської монобільшості. Про це в коментарі «Главкому» повідомив нардеп від «Європейської солідарності» Микола Княжицький, який подавав альтернативний ур...

"Наші мужні бійці знищать два важливі об'єкти": Відома тарологиня заінтригувала передбаченням про Крим (відео)

четвер, 2 травень 2024, 13:06

Переможниця "Битви екстрасенсів", тарологиня Яна Пасинкова передбачила знищення двох об'єктів у Криму. Вона наголосила, що чекати залишилось недовго. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України. . Яна Пасинкова зазначила, що ...