Агонія Яценюка: Чорновіл намагалася розігнати тарифний майдан і назвала українців бл**ями, - Каплін (фото)

Після прибуття на місце інциденту поліції, депутатка написала пояснювальну, але відмовилася пройти тест на вміст алкоголю.

Тетяна Чорновол прийшла розігнати Тарифний Майдан. Фото: Facebook

Народний депутат від "Народного фронту" Тетяна Чорновол прийшла розганяти так званий Тарифний Майдан, організований колишніми нардепами Сергієм Каплін та Олександром Сугоняко, і назвала українців бл**ями. Про це Каплін заявив на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Близько 4 ранку на наш Тарифний Майдан прийшла Тетяна Чорновол. Народний депутат озброїлася балончиками з фарбою і обписує намети. При спробах їй перешкодити - бризкає фарбою на наших активістів, б'ється і лається. Здається, вона випила.

На місце приїхала поліція, однак правоохоронці просто спостерігають за цим скандалом. У Тетяни Чорновол - агонія перед відставкою Яценюка. Цікавий час вибрала для свого нападу на учасників протесту, - як Беркут, коли приходив штурмувати Майдан. Ми звертаємося в поліцію із заявою про пошкодження майна народних депутатів Каплина і Сугоняко", - написав він.

Пізніше екс-нардеп додав, що поліція змусила Чорновол написати пояснювальну, однак пройти тест на алкоголь політик відмовилася.

Крім того, за словами Капліна, Чорновол назвала українців бл ** ями. За яких обставин це сталося, колишній депутат не уточнив.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 28 квітня. Хто цього дня тішиться шастям

неділя, 28 квітень 2024, 7:50

Православна церква України 28 квітня за новим стилем вшановує пам'ять мучеників Максима, Квінтіліана, Зинона, Євсевія та багатьох інших. За старим стилем у свято сьогодні вшановують апостолів від сімдесяти Трохима, Аристарха і Пуда. У свято 28 квітня з...

Вхід Господній в Єрусалим (Вербна неділя): Історія свята. Традиції та головні заборони дня

неділя, 28 квітень 2024, 7:15

Вхід Господній в Єрусалим (в українському народі традиційна назва - Вербна неділя). Це свято асоціюється з приходом весни і наближенням Великодня. Його завжди відзначають з радістю і нетерпінням, хоча історія дня зовсім не щаслива. Відзначають його в о...