Із власними "ноу-хау": Каплін плагіатить борди Тимошенко (фото)

Сергій Каплін вирішив зекономити на піарниках, але бути більш щедрим на обіцянки.
Сергій Каплін. Фото: Політека.

Лідер Соціал-демократичної партії Сергій Каплін вирішив не витрачати час на створення нової політичної реклами і просто скопіював борд Юлії Тимошенко, передають Патріоти України.

Так, на вулицях Києва можна побачити борд з надписом “Гарантую! Ціна на газ буде знижена в 4 рази!” з фотографією Капліна.

Але на думку спадає, що українці десь могли бачити схожий текст і як виявилося, ті самі слова використала Тимошенко у своїй рекламі. Щоправда є невелика різниця – Тимошенко гарантує зниження ціни на газ в 2 рази. Залишається тільки здогадуватися, чи є це “дивним” збігом обставин чи Каплін таким чином вирішив не заморочуватися з політичною рекламою і взяти зразок інших політичних діячів.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...