Ахіллесова п’ята Путіна: Астролог розповів, чого боїться президент РФ.

Для людини з таким гороскопом характерне особливе ставлення до близьких.

Путін В. Фото: ЗМІ

Астролог Влад Росс розповів про саме слабке місце російського президента, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Обозреватель".

"Самое слабое место Путина – это то, что он больше всего скрывает, это его семья", - сказав астролог Влад Росс. В цьому контексті він нагадав про те, що про дочок Путіна практично нічого не відомо, інформації про них дуже мало. "Почему он скрывает дочерей? Потому что он очень привязан к своим детям - в отличие от Сталина, который, как известно, отказался обменивать своего сына на немецкого фельдмаршала. Он прекрасно понимает, что если у него украдут дочь, будут ее пытать, он может пойти на все, даже Крым отдать", - убежден Влад Росс.

Він також додав, що для людини з таким гороскопом, як у Путіна, характерне особливе ставлення до близького кола друзів, "поэтому он очень трепетно относится к своим друзьям из кооператива "Озеро".

Астролог назвав підстави для подібних висновків: "Венера в гороскопе Путина расположена на грани 11-го Дома друзей и 12-го Дома тайны, поэтому он хранит прежний круг общения. Все остальные декорации он давно сменил, вплоть до тех, с кем он приходил во власть. А близкий круг друзей до сих пор с ним", - зазначив він.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...