З архіву ПУ. Погладьте Колінду під коліном

Хорватїїмать...

І які ж то ми з вами є, дорогі мої друзі, довірливі простачки-соплячки. Готові повірити кожному слову, які начебто висловлюють нам на підтримку люди з-за кордону, розпустити слинку, аплодувати їм до отупіння. Тепер доводиться усе зализувати.
Я все це мовлю до того знакового випадку, коли футболіст Домагой Віда, №21 зі збірної Хорватії, знічев’я, по старій київській пам’яті вигукнув солодке для нас гасло «Слава Україні», і з приводу цього в Московії здійнявся справжній галас осуду, погроз на його адресу; якраз саме тоді засвітилася на видноколі раші і глава тамтешньої карликової держави, така собі привабна молодичка - Колінда Грабар-Кітарович, котра приїхала буцімто підтримати свою збірну на матчах у пів фіналі світового чемпіонату 2018-ть. І навіть для кращого публічного її огляду і оцінки своїх принад багатим мужицьким загалои геть десь оголилася. Принаймні, фото такі заполонили ЗМІ і соціальні мережі.
Як не прикро це визнати, і я також, сива моя голова, зреагував на це зовсім неналежно, публічно підносячи до небес цю апетитну жіночку, якби ці слова скзати по-хорватськи, то звучало б так - ukusna žena.
Каюся нині, їй-право, - каюся! А виявилося, що ця ukusna žena виявилася геть таки зі сморідною гнилинкою. Бо варто було їй зустрітися у Московії з Путлєром віч-на-віч, а потім із ще одним кремлівським щигликом, як вона заспівала, що з Росії, мовляв, потрібно негайно зняти всі санкції. Такі тут хороші, бачите, люди. І гостей уміють приймати. А сьогодні прийшла нова інформація подібного плану: Колінда Грабар-Кітарович заявила, що вже двічі запросила президента РФ Владіміра Путіна з державним візитом до Загреба… «…Думаю, зараз саме час для нього» - заявила вона на весь світ.
Якою, даруйте, примітивною, брудною політиканткою виявилася вона: бачите, їй - «саме час для цього»! Вона, як на мене, примітивне створіння, позаяк геть забула, як ще не так давно - (1991-1995 рр) хорвати на весь світ трубили і пускали густі сльози з того приводу, що великосербські агресори убивали їхніх людей, влаштовували різанину за різаниною, перешкоджаючи здобутю Незалежності Хорватією. Невже у цього примітивного політика не вистачає олії для того, аби зрозуміти, що Московія, від якої фактично дистанціювався увесь світ сьогодні практично і є найбільшим варваром, дикуном, троглодитом на планеті. Давно перевищивши, зокрема на Сході України, в Криму, планку звірств великосербів по відношенню до хорватів.

Бачите, їй понад усе сподобалось те, як її погладили у Москві десь там позаулісно… Либонь, хоче ще того ж.
Ось тобі й Колінда – Хорватїїмать!

Olexandr  Gorobets

Опублікував: Олександр Горобець
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Система закапсулювалася": Вибори - це вершина могутності Путіна. Далі система розпочне процес саморуйнації, - Вадим Денисенко

вівторок, 19 березень 2024, 10:17

"Вибори 17.03 - це вершина могутності Путіна. Далі система розпочне процес саморуйнації. Питання тільки в тому, як довго цей процес триватиме (більш детально про все це буде представлено на початку квітня в новому дослідженні, а зараз просто кілька кор...

Знайомтесь, "Бандерик-Стрічка": Вітчизняні розробники показали свій FPV-дрон на оптоволокні (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 9:09

FPV-дрону на оптоволокні не страшний будь-який РЕБ. FPV-дрони, які використовують оптоволокно замість радіоканалу для керування та передачі відео потенційно є дуже перспективним напрямом розвитку цього виду озброєння. Тим більше в цьому напрямі кроки а...