Хіти тижня. З архіву ПУ. "Типаж "мелкий гаденыш": Соцмережі шокувало шкільне фото 13-річного Путіна

Дехто з коментаторів запідозрив, що в російського президента було відставання у розвитку.

Дитячі комплекси Путіна роблять його небезпечним. Фото: ТАСС.

В соціальній мережі з'явилося фото президента Росії Володимира Путіна у віці 13 років, що викликало ажіотаж серед користувачів. Знімок оприлюднив блогер ЗавПоліт на своїй сторінці в Twitter, передають Патріоти України.

Під знімком коментатори зазначили, що Путін нагадує дитину з порушенням розумового розвитку: «Дышит ртом. Пустой взгляд забитого туповатого пацана. Даже в пионэры еще не приняли?»; «Печальная история России…»; «Сомневаюсь, что в классе его любили. Он малорослый, голова выдвинута вперед и вниз, лицо недружелюбное, одевается так себе. Неприятный персонаж, в целом. Типаж „мелкий гадeныш“»; «Был мелким гаденышем, а вырос в гада»; «Одноклассники и дворовые пацаны унижали, а мстит за детские обиды ущербный, уже дед, всему миру. И не остановится, пока не окочурится»; «Детские комплексы во многом определяют характер и мировоззрение».


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти хотіли вкрасти українську міну, але щось пішло не так (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:44

Українські захисники з тактичної групи «Адам» влаштували пастку для надмірно цікавих російських загарбників. Відповідним відео поділився у себе у Telegram-каналі журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України. Скориставшись непереборною тягою окупа...

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...