Акули, що чубились біля берегу Флориди, зібрали аншлаг (відео)

​Стефані Стівенс Едкок, що відпочивала на пляжі, опублікувала в Facebook фотографії та відео інциденту. За її словами, до берега підпливли сім акул.

СкріншотРоззяви стовпилися біля пари акул, що зчепилися на мілководді. Риби плавали в океані на відстані не більше 60 сантиметрів від берега. Приблизно через 10 хвилин вони попливли, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

На думку рятувальника, який чергував на пляжі, переполох викликали або тупорилі, або рифові акули. Тупорилі акули виростають до 3,5-4 метрів завдовжки. Вони дуже агресивні і становлять небезпеку для людини.

Карибські рифові акули (Carcharhinus perezii) бувають до 3 метрів в довжину і не становлять серйозної загрози для людей, якщо їх не провокують.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...