"Нет там Флориды. И ракета летит в совсем другую сторону": Путін нахабно збрехав після зустрічі з Трампом

У відеоролику про нову ракету "Сармат", яку представляв Путін, використовували кадри з документального фільму Першого каналу про ракету "Сатана", який вийшов в 2007 році. Руйнування Флориди показано там у деталях.

Путін збрехав, як завжди. Фото: ТАСС.

Президент Росії Володимир Путін збрехав під час інтерв'ю американському телеканалу Fox News після саміту з лідером США Дональдом Трампом, відповідаючи на питання про цілі нових стратегічних ядерних ракет РФ, передають Патріоти України.

Зокрема, глава Кремля, відповідаючи на питання, чи дійсно на ролику-презентації ракети "Сармат" боєголовки атакують об'єкти в штаті Флорида, заявив, що це не так. "Що стосується відеоматеріалів, то вони не говорять про те, що ця ракета спрямована на територію США. Треба уважніше дивитися наші відеоматеріали. Це перше. Ні, там не було написано "Флорида". Це неправда. Подивіться ще раз і уважніше. Там не було написано "Флорида". Там було зрозуміло, що летить на іншу сторону кульки", - сказав президент РФ.

На заперечення журналіста, що все-таки Флориду чітко видно на карті, Путін твердо заявив, що "це не можна побачити на карті". "Уважно подивіться, уважно дивіться, а не лякайте своє населення загрозами, яких не існує. Так-так, подивіться уважно. Хочете, я Вам подарую цей ролик?" - додав глава Кремля.

Російські ЗМІ при цьому зазначають, що у відеоролику про нову ракету "Сармат", яку представляв Путін, використовували кадри з документального фільму Першого каналу про ракету "Сатана", який вийшов в 2007 році. Руйнування Флориди показано там більш детально.

Загрожує 20 років в'язниці: ФСБ затримала українця на кордоні з Грузією, - росЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 16:52

У Північній Осетії затримали громадянина України за підозрою в передачі українським спецслужбам інформації про розташування російських військових. Про це повідомляє місцеве видання "15-регіон" з посиланням на пресслужбу прикордонного управління ФСБ Рос...

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...