Алкоголіки і зеки: Волонтер розповів про кадрові проблеми у бойовиків на Донбасі

Серед тих, хто приїхав в Україну "захищати республіки" насправді дуже мало романтиків та ідеалістів.

Російські бойовики. Фото: www.anews.com.

Волонтер, координатор проекту "СтопТерор" Семен Кабакаєв навів інформацію, згідно з якою з Росії воювати на Донбас посилають алкоголіків і судимих. Про це він написав на своїй сторінці у соцмережі, передають Патріоти України.

"Русские не присылают в ОРДО (отдельные районы Донецкой области – ред) толковых спецов, а те что приехали по случайности или глупости романтических убеждений, в меньшинстве", - написав волонтер у Facebook. Кабакаев зазначає, що в основному це офіцери з судимостями, п'яниці, садисти і наркомани.

"Любые жалобы бессмысленны. Кураторы отвечают просто: "нормальные нам самим нужны". Офицеры-россияне заняты привычным делом: пьянка, торговля топливом, стволами, оборудованием и патронами. Потом это сваливается на нежелание местных воевать, плохую дисциплину и ужасный климат", - додав волонтер.

На його думку, на території самопроголошеної "ДНР" відбувається показна спроба влаштувати дисципліну і порядок, а виходить все, як завжди в армії РФ. "Усиленная имитация бурной деятельности, изображение обстрелов, бессмысленные стрельбы в полях и в сторону укреплений ВСУ. Хотелось бы назвать это учениями личного состава.

На самом деле только имитация. Везде тотальный некомплект, куча убитого ржавого хлама. В штатном расписании 80% мертвые души. Последняя проверка матчасти привела кураторов в бешенство. Уже идет тотальная зачистка. Гиви и Моторола получили мощных люлей. В расход их скорее всего не пустят, оставят для будущих картинок в телевизоре. Вольница для них закончилась", - відзначив Кабакаєв. Він підкреслив, що якщо в РФ і приймуть рішення про атаку, то робити це будуть зовсім не місцеві, а знову введуть регулярні війська і будуть зображати "шахтарів" і "трактористів".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...