З архіву ПУ. Бійся, НАТО! Російські військові епічно зганьбилися в Севастополі (фото)

День військово-морського флоту Росії відзначається щорічно в останню неділю липня. У Севастополі в цей день проходить військово-морський парад, під час репетиції якого почалися дивні негаразди.

БТР довелося брати на буксир. Фото: Крим.Реалії.

В анексованому РФ Криму в місті Севастополь під час генеральної репетиції морського параду до російського Дня Військово-морського флоту (ВМФ) 2018 року зламався один із плаваючих бронетранспортерів, передають Патріоти України.

Після конфузу БТР довелося взяти на буксир допоміжному катеру, який перемістив машину з видного місця за надводні кораблі, які стояли вздовж фарватеру. При цьому перед початком репетиції окупанти перекрили вхід на Приморський бульвар металевими огорожами, організувавши пропускну систему через рамки-металошукачі для охочих глянути на тренування. Поліцейські також проводили огляд особистих речей і техніки людей, які хотіли потрапити в закриту зону.

Джерело: Крим.Реалії

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...

"Майже повністю складається з іноземних елементів": Експерт "розібрав" російську ракету "Циркон"

четвер, 28 березень 2024, 22:46

Україні потрібна система THAAD, котра здатназбивати балістичні ракети на висоті понад 100 км над землею. Про це заявив авіаексперт Анатолій Храпчинський, пише Espreso, передають Патріоти України. «Маємо більш великий фрагмент російської ракети „Циркон“...