Америка тримає удар: На США налетів потужний буревій "Харві" (відео)

​Узбережжя американського штату Техас потерпає від урагану четвертої категорії.

Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу Національного центру спостереження за ураганами США.

За його даними, максимальна швидкість вітру в межах урагану досягає приблизно 60 м/c. Він рухається в північно-західному напрямку вглиб штату зі швидкістю близько 3,6 м/с.

Губернатор Техасу Грегг Ебботт оголосив про намір ввести режим надзвичайного стану на території 30 південних округів штату. Всього в цьому регіоні проживає понад 4,5 млн осіб.

Пізніше президент США Дональд Трамп підтримав губернатора Техасу і оголосив режим стихійного лиха в штаті.

"За запитом губернатора Техасу я підписав документ про оголошення стихійного лиха, це забезпечить допомогу федерального уряду в повній мірі", - написав Трамп в Twitter.

У восьми округах вже оголошена обов'язкова евакуація, в інших вона носить рекомендаційний характер.

За даними синоптиків, зливи, які принесе з собою "Харві", можуть стати причиною серйозних затоплень. Пізніше NASA показала ураган століття з космосу.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На фронті чи не найбільш загрозлива ситуація від початку повномасштабної війни, росіяни готуються до наступу - Жорін

середа, 8 травень 2024, 22:04

Майор ЗСУ, заступник командира 3 ОШБр Максим Жорін вважає, що зараз на фронті справді чи не найбільш загрозлива ситуація з початку повномасштабної війни. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України. "У 2022 році ми побачили несучасну росі...

"Це може бути безпосередньо під час заходження на удар": Речник Повітряних сил розповів, як російські бомби постійно падають на голови самих росіян

середа, 8 травень 2024, 21:16

Російська авіація регулярно скидає авіабомби на голови самим росіянам. Це відбувається через технічні несправності та недбалість пілотів, або наземного персоналу, розповів в ефірі телемарафону речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш, передають Патріоти Ук...