Американець поділився подробицями про в'язницю для інопланетян (фото)

​У підземних тунелях американської авіаційної бази Райт-Паттерсон в штаті Огайо нібито є секретна в'язниця для інопланетян. Більш того, існує спецслужба, подібна організації "Люди в чорному" з фільму 1997 року, яка займається приховуванням доказів.

Про це, як повідомляє The Sun, у своїй книзі "50 відтінків сірих" написав інженер ВПС США Реймонд Жіманскі, який вийшов у відставку після 39 років служби, передають Патріоти України.

На сторінках книги автор стверджує, що дізнався таємницю від свого наставника по службі. Якийсь Ел запевняв його, що після краху літаючої тарілки в штаті Нью-Мексико (в історії цей випадок відомий як Розуельський інцидент - ред.), борт НЛО і його екіпаж були доставлені саме на цю базу.Автор додає, що в наступні роки неодноразово брав участь у розмовах, які підтверджували його наставника.

"Ніхто ніколи не говорив "ти божевільний, у нас немає ніяких інопланетян". Багато посміхалися, але ніхто не заперечував", - зазначив Жіманскі.

При цьому автор зізнається, що особисто він не бачив ні підземель, ні прибульців, але кілька разів зустрічав на базі невідомих людей, схожих на героїв фільму "Люди в чорному" - вони були одягнені в темні костюми і капелюхи незалежно від погоди.

Жіманскі впевнений, що зустрічав співробітників урядової спецслужби, зайнятих приховуванням доказів.

Нагадаємо, так званий Розуельський інцидент, вибух літаючого об'єкта в небі над містом Розуелл (штат Нью-Мехіко), стався у червні 1947 року. Згідно з офіційною версією, вибухнув метеозонд, конспірологи ж вважають, що мова йшла про катастрофу НЛО.

У 1995 році був оприлюднений відеоролик, на якому нібито зафіксовано розтин прибульця на секретній базі США. Фахівцям вдалося з'ясували, що запис зроблений на апаратурі 60-х років, у свою чергу, патологоанатоми знайшли безліч порушень у діях людей на відео.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...