"Американський каток" тисне Росію: Військовий експерт пояснив, що Кремль намагається виторгувати на Донбасі (відео)

Кремль розуміє, що США можуть опублікувати перед президентськими виборами неприємну для керівництва РФ інформацію.

Олексій Арестович. Фото:скрін відеоПорушуючи тему миротворців ООН на Донбасі, Росія намагається виторгувати у країн Заходу можливість спокійно провести президентські вибори в березні 2018 року. Про це розповів блогер і військовий експерт Олексій Арестович в інтерв'ю Апострофу, передають Патріоти України.

"Я сумніваюся, що Росії потрібні миротворці на Донбасі. Кремль зволікає, створює умови для проведення спокійної виборчої кампанії в Росії і обговорює один із сценаріїв, при якому вони все-таки будуть виходити з Донбасу", - пояснив експерт.

Кремль, за словами Арестович, розуміє, що США можуть опублікувати перед президентськими виборами неприємну для керівництва Росії інформацію.

"Є санкції, дія яких зобов'язує в кінці лютого-початку березня опублікувати всі фінансові злочини путінського режиму проти, перш за все, народу Росії. Потрібно ж щось виторговувати, правильно? Інакше, якщо це опублікувати за три тижні до виборів, то мало що може трапитися. Ось вони і торгуються", - розповів блогер.

За словами експерта, "американський каток" тисне Росію, намагаючись змусити її погодитися на введення миротворців, погрожуючи в протилежному випадку збільшити ціну конфлікту в усіх відношеннях: міжнародному, військовому тощо.

У той же час, вважає Арестович, Росія погоджується на примирення, але попереджає, що введення нових санкцій "сприйме несприятливо".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Виждав момент і почав шмаляти... зробив ще контрольні постріли в голову і серце, а потім втік", - деталі розстрілу мобілізованим українцем командирів 10-го полку ЗС РФ

понеділок, 6 травень 2024, 0:55

Як вже інформували ПУ, 4 травня на окупованих територіях України військовий розстріляв командирів 10-го танкового полку ЗС РФ. Z-канали оповідають нові подробиці про "трагедію". Відомо, що стрілець – 50-річний українець Юрій Галушко. Вчора він розстріл...