"Американці вже тренуються збивати російські Су", - Злий Одесит (фото)

Для тренування використовується не власний перефарбований літак, не літак зі схожими технічними характеристиками, а саме такий, який стоїть на озброєнні російських військово-космічних сил.

Цікаві тренування літаків НАТО. Фото: соцмережі.

Олександр Коваленко коментує на своїй сторінці у "Фейсбуці" доволі показові фото, які нещодавно з’явились у мережі, передають Патріоти України.

Так, блогер зауважує, що мережею гуляють доволі цікаві фото. Власне, на них немає нічого незвичайного – всього лиш навчальний бій, влаштований американськими військово-повітряними силами поблизу авіабази Нелліс. Але варто звернути увагу, що у конфронтації беруть участь розроблений американськими конструкторами F-16 і творіння радянського ВПК Су-27.

Звісно, давно не є таємницею, що у розпорядженні американської армії є кілька літаків Су-27. Саме на них американські пілоти тренуються в умовах, надзвичайно наближених до бойових. Блогер особливо підкреслює, що для тренування використовується не власний перефарбований літак, не літак зі схожими технічними характеристиками, а саме такий, який стоїть на озброєнні російських військово-космічних сил. Тобто, американці щодня вивчають бойові машини потенційного противника – легко здогадатись навіщо, - зауважує блогер. Нагадаємо, у рамках зміцнення східного кордону НАТО, до Європи було перебазовано дві з половиною тисячі американських танків, на що в Росії вже пообіцяли дати «жорстку відповідь».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Маємо стати міцними не тільки фізично, але й духовно": У священника Миколая знайшли пророцтво про перемогу України

четвер, 28 березень 2024, 12:14

Україна перебуває на порозі великих змін – в очікуванні на повернення тимчасово окупованих ворогом територій та миру українці мають ретельно готуватись та накопичувати ресурси, не лише військові, але й духовні. Слова про це знайшли в пророцтві священни...

Хто слова зодягне у музичні шати

четвер, 28 березень 2024, 10:59

Шукаю композитора. Я, зізнаюся, друзі, не поет, тим паче, не поет-пісняр. Але одного ранку проснувся з віршем у серці. Де й взялося це прекрасне диво — не знаю. Тільки встиг ввімкнути комп’ютер — вилилося хвилюючим текстом на екран. Перечитав, почистив...