Американців позбавили їх головної гордості - Статуї Свободи

Чому "головна гордість" стала недоступною громадянам США і туристам?
статуя свободы

У Сполучених Штатах Америки закрили для туристів одні з найбільш популярних пам’яток – статую Свободи і Елліс Айленд. Про це повідомляють місцеві журналісти, передають Патріоти України, згідно інформації на Політека.net.

Так, тури і екскурсії по цих місцях вже скасували, а людей які придбали квитки, просять звернутися до адміністрації з вимогою оформити повернення грошових коштів.

За словами представника однієї з поромних компаній, яка займається туристичними турами, через це американські бізнесмени можуть понести сотні тисяч доларів збитків.

Причиною закриття популярних туристичних місць чиновники називають непрацюючі служби, які відповідають за виділення відповідних коштів з державного бюджету. Так, закритими є центри прийому туристів і туалети. При цьому приватні готелі продовжують роботу.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На фронті в Україні загинув "військкор" російський "Известий" (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:56

Місце та обставини загибелі не уточнюються. Останній репортаж "військкора" вийшов два дні тому. "Військовий кореспондент" "Известий" Семен Єрьомін загинув на війні в Україні. Про це 19 квітня повідомило видання, передають Патріоти України. Місце та обс...

Захід роками дурив Україну, тож поділяє з Путіним провину за війну, - колишній соратник Рейгана

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:02

Західні лідери роками дурили українців, обіцяючи вступ в НАТО. Провина за нинішню війну в Україні частково лежить на країнах Заходу. Про це в авторській статті для журналу The American Conservative написав колишній спеціальний помічник президента США Р...