"Амфебіарна асфіксія": Дипломат поставив дотепний діагноз росіянам, які заздрять безвізу для України

Якщо говорити більш простими словами, то росіян "жаба давить".

Росіян жаба давить. Жовто-блакитна. Ілюстрація: соцмережі.

"Безвізовий режим з ЄС – це приємно, зручно і добре. Росіяни підкидують тему, що, мовляв, "тю, так ета дажє нє включаєт в сєбя свабоднає трудаустройства", - пише Богдан Яременко на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України, та продовжує:

"По-перше, питання працевлаштування і постійного проживання – це зовсім не візова тема. Україна не вела з ЄС переговорів на цю тему. По-друге, сама Росія не має домовленостей про вільне працевлаштування не те що з ЄС, але навіть з Білоруссю. По-третє, нехай спершу отримають від ЄС хоча би оце "тю", а тоді порівняємо з тим, що досягнула Україна.

Все, що в цьому контексті говорять росіяни – не більше, ніж як жартував один знайомий доктор – амфебіарна асфіксія (а далі щиро сміявся і пояснював свій же жарт – жаба давить)".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія не спромоглася скористатись "вікном можливостей" для прориву: Перший транш допомоги США з 61-мільярдного пакету вже вплинув на ситуацію на фронті, - Дикий

неділя, 28 квітень 2024, 2:35

Перші партії поставок з мільярдного траншу 61-мільярдного пакету допомоги США юридично дооформленої у вівторок, 23 квітня, згідно обіцянок американців, вже перетинають кордон України. Хоча допомога фвзично ще не надійшла, Україна змогла збільшити норми...

У окупантів знов вибухова нічка. - "Еб*ть нас еб*шат": Повідомляють про чергові удари ATACMS по військовим об'єктам в Джанкої, Брянськ атакують БПЛА (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 1:45

У ніч проти неділі, 28 квітня, у Джанкої та у Джанкойському районі окупованого Криму пролунав потужний вибух. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер, а також Мапа повітряних тривог. . "У Джанкої та Джанкойському районі чули потужний вибух", ...