З архіву ПУ. ''Виховна бесіда пройшла вдало'': У Києві спалили ''георгіївську'' стрічку на очах росіян-туристів (фото)

"Колорадська стрічка" висіла на лобовому склі автобуса, який курсує з Одеси до Санкт-Петербурга.​

Активісти вирішили зайнятися вихованням росіян. Фото: соцмережі.

У Києві на автовокзалі "Видубичі" представники громадської організації С14 спалили заборонену в Україні символіку у вигляді "георгіївської" стрічки, яка належала громадянам Росії. Відповідні знімки опублікував на своїй сторінці в Facebook лідер руху Сергій Мазур, уточнивши, що виховна бесіда пройшла вдало, передають Патріоти України.

"Автовокзал "Видубичі". Пояснили трьом громадянам РФ, чому в Україні не можна їздити з колорадською стрічкою. Виховна бесіда пройшла вдало", – зазначив він.

Судячи зі знімків, опублікованих також на сторінці С14 у Facebook, йдеться про заборонену символіку, яка висіла на лобовому склі автобуса, який курсує з Одеси до Санкт-Петербурга.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...