З архіву ПУ. Виховання ватників: Як у Кривому Розі змусили вибачатися українофоба (відео)

Активісти розшукали Юрія Островського, який нібито зранку обміняв велику суму гривень на російські рублі, сів в автомобіль і вже майже досягнув адміністративного кордону з окупованим Кримом.

Юрію Островському втекти не вдалося. Фото: скріншот з відео.

У соціальних мережах влітку 2018-го з'явилося відео побиття чоловіка, який раніше напав на журналістів у Кривому Розі та під час конфлікту назвав їх “хохлами”. Про це у Facebook повідомив депутат Криворізької міської ради Микола Колесник, передають Патріоти України.

Як йдеться у повідомленнях у соцмережах, активісти відшукали Юрія Островського, який нібито зранку обміняв велику суму гривень на російські рублі, сів в автомобіль і вже майже досягнув адміністративного кордону з окупованим Кримом.

Спочатку Островський вибачився на камеру перед всіма українцями за свою поведінку. Потім він вирішив повернутися до Кривого Рогу, аби співпрацювати зі слідством.

"Просто вона життя не знає, правди боїться": Сніжана Єгорова розкритикувала свою доньку Стасю Ровінську

субота, 27 квітень 2024, 13:27

Українська акторка і телеведуча Сніжана Єгорова, яка неодноразово висловлювала свою симпатію до диктатора Володимира Путіна та на початку великої війни виїхала до Туреччини, висловилася про свою старшу доньку Стасю Ровінську, передають Патріоти України...

Ексміністр культури Нищук висловився про мобілізацію акторів

субота, 27 квітень 2024, 13:14

Колишній міністр культури та голова Шевченківського комітету Євген Нищук, який у квітні 2024 року став гендиректором театру імені Франка, в інтерв'ю Олексію Суханову розповів, що деякі актори театру можуть отримати бронь від мобілізації, передають Патр...