З архіву ПУ. "Бризни собі в ср*ку": Нахабний водій, який гасав по тротуару в Києві, виявився священиком Московського патріархату (фото, відео)

Священнослужитель мало не збив одного з активістів, які займалися відловлюванням правопорушників.

Нахабний порушник виявився священнослужителем московського патріархату. Фото: скрін відео Священик Української православної церкви Московського патріархату і настоятель храму Святої Рівноапостольної Ніни в селі Велика Олександрівка Богдан Кунтий мало не збив активістів проекту "Зупини лося" на тротуарі. Вони знімали програму на київських Позняках, де ловили правопорушників і розвертали їх машини в зворотному напрямку на дорогу, передають Патріоти України.

Здебільшого, хоч і з суперечками, порушники дорожнього руху все ж поверталися. Особливо дієво працювала наклейка з написом "Лось", яку показували активісти.

Однак на священика люди з камерами, які намагалися зупинити машину, не подіяли. Він летів на великій швидкості і мало не збив людину. Проїхавши кілька метрів, він все ж зупинився і вийшов з машини з явним наміром "розібратися".

Активіст втратив самовладання і зопалу почав лаятися на представника УПЦ МП, а той у відповідь став небезпечно наближатися. Один з пішоходів з балончиком попередив, що зараз бризне, на що була відповідь: "Бризни собі в ср*ку". В результаті священик сказав, що викличе поліцію, але сів у машину і зник. Інцидент минув без травм.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...