Апокаліпсис в реальності: Волонтер показав, як виглядають зруйновані Піски (фото)

Колись до війни це селище було такою собі Конча-Заспою під Донецьком.

Піски тепер виглядають так. Фото:Fаcebook

Волонтер Богдан Масляк оприлюднив фото із нещадно зруйнованого обстрілами селища Піски, що на Донеччині. Світлини волонтер опублікував у Facebook, зазначають Патріоти України.

"Піски. До війни. Колись тут жили люди, багато людей. Частина з них досить заможні. Кожен з них мав свої потреби, бажання, можливості. Вони будували шикарні будиночки. Планували своє майбутнє. Це така собі Конча-Заспа під Донецьком.

Початок. Коли приїжджали сюди два роки тому все було по іншому. Ще багато будинків були цілими, церква не така обшарпана, та й позиції зовсім інші. Набагато більше було добровольців. Практично всюди було видно "тіні", які перебігали вулиці під свист куль.

Сьогодення. Поселення фактично зруйноване, вам це звичайно відомо, але "вживу" це набагато жахливіше виглядає. Це виглядає, як картинка з гри про апокаліпсис. Мандруєш повз вщент зруйновані будинки, здалеку чути глухі удари мін об землю, постріли. Натрапляєш на зруйнований дитячий майданчик. Погляд привертає дитяча гірка на фоні спаленої машини.Тільки не вистачає містичних тварин, які вискакують з розбитих вікон, накидаються на випадково заблукавшого мандрівника та розривають його на частини. Гейм овер.

Уявіть собі на мить, що з собою несе війна. Все чого ти досягнув, заробив, збудував і т.д. у своєму житті, всі заради кого ти жив, все одну мить стає прахом. Пустка.

Мимоволі полегшено зітхаєш, в голові промайнула думка: Добре, що це так далеко від домівки. Але наскільки це далеко? Як швидко війна може дійти до нас? Мабуть швидше чим ми можемо собі уявити. Просто перегляньте фото" – написав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 24 квітня. Що українці готували Євсеїв день для збереження здоров'я

середа, 24 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 24 квітня за новим стилем вшановує Саву Стратилата і з ним 70-ти воїнів, преподобного Саву Києво-Печерського та Єлизавету Чудотворницю, а також вшановує пам'ять великого мученика Євсевія Нікомідійського, що поклав життя зарад...

Колись росія жахнеться своїх втрат: "Из сотни бойцов - 10 сбежало, остальные погибли", - полонений загарбник про свій підрозділ та про себе (відео)

середа, 24 квітень 2024, 6:15

Гурянов Євген родом з Курганської області. На війну росіянину порадили піти люди з органів опіки. Пообіцяли сина до інтернату не забирати. Росіянин у полон потрапив випадково. Каже, взагалі йшов до своїх, а знайшов українських бійців. Найбільше на тере...