Арешти нардепів: член люстраційного комітету розповів, чому позбавляють недоторканності

Серед депутатів парламенту є люди, яких треба притягнути до відповідальності, але вона не має бути вибірковою.

Верховна Рада. Фото: aeaep.com.ua.

В Україні можна позбутися волі і депутатської недоторканності, вступивши в конфлікт з владою, а не вкравши мільярди у держави. Про це в коментарі Обозревателю розповів член Громадської люстраційного комітету і бізнесмен Карл Волох, передають Патріоти України.

"Общество положительно относится к уголовной ответственности депутатов Верховной Рады. Популярность лозунгов о снятии депутатской неприкосновенности, правильные они или нет, говорит сама за себя", - сказав Волох.

Експерт підкреслив, що абсолютно інше питання, кого саме притягують до відповідальності. "Часто все сводится к формуле: друзьям все, а врагам - закон. Снятие неприкосновенности часто касалось людей, которые в оппозиции к власти. Любая избирательность исполнения закона - это манипуляция", - запевнив він.

Волох впевнений, що серед депутатів парламенту все ж є люди, яких треба притягнути до відповідальності. "Если речь идет о том, кто за плечами имеет нанесение государству ущерба на миллиарды, это можно только приветствовать", - резюмував експерт.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Попереду неймовірне приниження Путіна: Експерт назвав очікувану дату знищення Кримського мосту

неділя, 5 травень 2024, 9:28

Про те, що одному з головних символів звитяги кремлівського тирана наближається кінець, натякають не лише військові, палка на сенсації преса, а й навіть стримані зазвичай дипломати. Ветеран російсько-української війни майор запасу НГУ Олексій Гетьман в...

Народні прикмети на 5 травня. З'їжте сирої цибулі. Кому не можна стригти волосся і нігті,

неділя, 5 травень 2024, 7:05

Православна церква України вшановує пам'ять великомучениці Ірини та ікони Богоматері "Невипивана чаша". За старим стилем у свято сьогодні вшановують євангеліста Луку, одного з 70 апостолів, учня апостола Павла. . 5 травня наші предки займалися посівам...