Вони полювали на китів та споживали їхнє м'ясо. У поселеннях вікінгів виявили багато їхніх кісток, повідомляє Ancient origins, передають Патріоти України.
М'ясо вікінги не смажили, а варили. Розводили велику рогату худобу, гусей та качок. Збирали яйця диких птахів. Полювали на північних оленів, ведмедів, кабанів, білок, зайців та диких птахів.
Ловили в Атлантичному океані та Балтійському морі тріску, пікшу, оселедець, скумбрію та іншу рибу. Солили та сушили м'ясо, щоб воно краще зберігалося. На Крайній Півночі цілий рік тримали його замерзлим.
Їли та сушили моркву, ріпу, пастернак, шпинат, селеру, капусту, квасолю, горох і редис. Також їли порей, морські водорості, гриби та цибулю. З ячменю готували пиво, кашу та хліб. До їжі додавали коріандр, хрін, гірчицю, кріп та хміль.
Вчені намагаються відновити рецепти вікінгів.
23 липня за новим церковним календарем (5 серпня за старим) - день пам'яті Почаївської ікони Божої Матері, однієї з найбільш шанованих святинь України. За юліанським календарним стилем - день пам'яті преподобного Антонія Печерського. Почаївську ікону Б...
"Ніщо інше не могло би так швидко та без торгу об’єднати “Слуг”, ОПЗЖ і БЮТ, як розуміння того, хто є спільним ворогом. НАБУ та САП.". Історія з НАБУ – це про українськи граблі. Граблі, на яких українськи еліти танцюють, наспівуючи пісню про європейськ...