"Бабушки и дедушки, которые по команде хлопают, начали неодобрительно стонать": Журналіст про те, як влаштував "бандерівщину" на росТБ

Питання про "втрати окупантів на Донбасі" росіянам дуже не сподобалось.

Роман Цимбалюк. Фото: соцмережі.

Український журналіст Роман Цимбалюк розповів, як влаштував "бандерівщину" в програмі російського телебачення за участю прес-секретаря президента Росії Володимира Путіна Дмитра Пєскова. Про це Цимбалюк написав на своїй сторінці в Facebook, опублікувавши відповідне відео, передають Патріоти України.

"Меня пригласили на программу "Право знать" с участием пресс-секретаря президента России Дмитрия Пескова. Хотел выяснить, сколько граждан России погибло в боях на Донбассе, независимо от их юридического статуса. Ведь нам — украинцам — по большому счету, не так и важно, кадровый военный или мародер из России поехал к нам "защищать русский мир" — на спусковой крючок они нажимают одинаково и несут смерть одинаково. В любом случае, обеспечивает это российское государство", — зазначив журналіст.

"Война идет два года, и Донбасс - единственное место на планете, где судьба россиян никого не интересует. Может, в России думают, что российские солдаты не погибают в ходе конфликтов? Сирия показала, что это не так", — пише Цимбалюк. "Ответа не получил, но по московским меркам устроил "бандеровщину" высшего уровня. Не принято тут задавать такие вопросы, тем более публично", — констатує журналіст. "При фразе "российский оккупационный корпус" бабушки и дедушки, которые по команде хлопают, начали неодобрительно стонать", — зазначив він.

Цимбалюк додав, що всі його питання залишилися і нічого не вирізали. "Бандеровщина" с 10.00 минуты, "Лайт бандеровщина" — с 51.15", — зазначає журналіст.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Російський" військовослужбовець, який відкрив вогонь по "своїх", виявився жителем окупованих територій

субота, 4 травень 2024, 19:53

"Російський" військовослужбовець відкрив вогонь по "своїх" і розстріляв шістьох командирів із 70-ї мотострілецької дивізії ЗС РФ. Про це повідомив журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на джерела з боку противника, передають Патріоти України. Росіяни роз...

"Щиро бажаю, щоб так само "народжувалося життя" в твоєму місті": Андрій Бєдняков висміяв ведучу з РФ, яка їздила на ТОТ

субота, 4 травень 2024, 19:14

Український ведучий і гуморист Андрій Бєдняков публічно висловився про російську телеведучу, блогерку Настю Івлєєву, яка днями зганьбилася своєю пропагандистською позицією, передають Патріоти України. Так, у своєму фотоблогу Андрій іронічно звернувся д...