Багато залежить від геополітики. Конфлікт на Донбасі має вирішитися через три роки військовим шляхом, - експерт

За його словами, найближчим часом на окупованих територіях економіка занепадатиме, робоча сила виїжджатиме.

Війна на Донбасі. Ілюстрація:fakty.ictv.ua

Протягом трьох років конфлікт на Донбасі має вирішитися військовим шляхом. Людям, які там живуть, уже все одно, аби війна закінчилась. Таку думку висловив президент Центру досліджень соціальних перспектив Донбасу Сергій Гармаш у інтерв'ю для Gazeta.ua, зазначають Патріоти України.

"На чию користь вирішиться - залежить від того, хто керуватиме Україною. Якщо на користь Росії, конфлікт затягнеться на багато років," - розповів Гармаш.

За словами експерта, найближчим часом на окупованих територіях економіка занепадатиме, робоча сила виїжджатиме.

"Багато залежить від політики і геополітичних рішень. Також - що вирішить Росія: якщо консервує конфлікт у гарячій фазі, бойовики нарощуватимуть зв'язки з Росією. Навіть якщо повернуть ті землі у склад України, намагатимуться зберегти ментальні зв'язки з РФ, щоб не розривати вплив", - вважає Гармаш.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Розгром командного пункту в Бахмуті: Українські військові ліквідували топокупанта (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:07

У Росії почали визнавати втрати офіцерського складу внаслідок руйнівного удару ЗСУ по командному пункті окупантів у захопленому Бахмуті Донецької області, зазначають Патріоти України. Як повідомив офіцер ЗСУ, військовий блогер, який відстежує втрати РФ...

"Небесна благодать зійде на воїнів": У сторічному пророцтві старця Ігнатія знайшли слова про перемогу України

п’ятниця, 3 травень 2024, 12:55

Пророцтво старця Ігнатія було зроблено сто років тому, але саме зараз його слова про долю України стали дуже важливими - він напророкував перемогу Україні. Про це йдеться у відеоролику на Youtube-каналі "Український молитовник", передають Патріоти Укра...