"Баста, карапузики. Теперь всех этих "палевых камандиров" будут валить пачками" - блогер про вбивство Мотороли

Неважливо, хто знищує те біологічне сміття, яке вбивало людей пачками і влаштувало пекло на Донбасі. Таке сміття потрібно знищувати, і чим швидше, тим краще.

Ілюстрація:Politeka

"Еще ночью fb-лента стенала, что теперь "война обострится" и убийство террориста в захваченном террористами Донецке, объявленное трясущимся от страха главным террористом "терактом", послужит срывом всех "мирных договоренностей". Так вот нет." Про це пише Олена Балаба у своєму Fаcebook, передають Патріоти України, продовжуючи:

Прошло полдня понедельника - и ни одно официальное рыло РФ не выразило "фе" на взрыв в лифте. Ни одно. Плешивого прижали к стеночке. Он тоже забоялся лифтов. И росСМИ, еще ночью вспомнившие какого-то павлова, теперь снова пишут только о "мотороле".

Потому что террорист. Потому что не герой он для гопника путина, а если вдруг и вякнет моль или его приближенные, что "герой", то Запад попросту быстрее устроит Гаагу.

Баста, карапузики. Теперь всех этих "палевых камандиров" будут валить пачками. И неважно кто - украинские дрг, свои русские, израильский Моссад или дед Мороз.

Неважно, потому что биологический мусор, убивавший людей пачками и устроивший весь ад на Донбассе, должен быть уничтожен. И чем скорее - тем лучше.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Знайшли гідне застосування": Роми здали новітній російський безпілотник на металолом

понеділок, 29 квітень 2024, 21:55

Роми в Тамбовській області РФ хотіли здати безпілотний літальний апарат на металолом. Про це повідомляє Baza, передають Патріоти України. За інформацією ЗМІ, співробітники пункту прийому металолому в Первомайському районі звернулися в поліцію, коли отр...

"Бо сама Юля - нуль і на що не впливає": Український журналіст порадив вдові Навального звернутися до... СБУ

понеділок, 29 квітень 2024, 21:43

Замість того, щоб чекати і терпіти, Юлія Навальна має обрати інший шлях боротьби – заявити, що Росію захопили злочинці та закликати всіх до боротьби із ними. Про це в інтерв’ю «Главкому» заявив журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти України. «Для...