"Бацька" радить чиновникам не цуратись сталінських методів

​Таку пораду отримав від президента директор Інституту льону НАН Білорусі Іван Голуб.

Напередодні Лукашенко відвідав республіканське виробниче унітарне підприємство «Устьє», яке займається виробництвом льону. Він заявив, що не задоволений роботою у цій сфері сільського господарства, передають Патріоти України.

Лукашенко акцентував увагу на необхідності виробити у Білорусі чітку систему підготовки кадрів у льонарській галузі та контролю за якістю робіт на всіх етапах. Він упевнений, що виробництво льону буде давати прибуток.

«Ти повинен керувати сталінськими методами. Сказав - зробили», - сказав Лукашенко директору Інституту льону НАН Івану Голубу.

У відповідь Голуб заявив, що рентабельність виробництва льону доходить до 70%, Лукашенко зазначив, що «у кращі часи нафта таку рентабельність давала».

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Гірський хребет з демонтованих будинків посеред міста": Як виглядає окупований Маріуполь на супутникових знімках

вівторок, 19 березень 2024, 12:55

У тимчасово окупованому Маріуполі російські загарбники звезли величезну купу будматеріалів з демонтованих будинків та утворили новий «гірський хребет» посеред міста. Про це повідомив радник маріупольського міського голови Петро Андрющенко у Телеграм, п...

Знищення бронетехніки армії РФ: Російські добровольці показали нове відео боїв на Бєлгородщині

вівторок, 19 березень 2024, 12:44

Бійці "Російського добровольчого корпусу", які воюють проти кремлівського режиму в РФ, опублікували 19 березня нове відео боїв у Бєлгородській області. Відповідний ролик з’явився в телеграм-каналі РДК, передають Патріоти України. Російські добровольці ...