"Быдло играет в суд над хунтой": Справжні обличчя російських окупантів на Донбасі (відео)

Терористи захопили будівлю суду та вирішили, що після цього й самі мають право когось судити.

Окупанти віришили, що можуть когось судити. Фото: скріншот з відео.

"Подобные видео будут еще долго всплывать, многое хранится на мобилках упырей и нигде не публиковалось. Трудно сказать в каком именно городе и когда именно, но на видео уголовники "русскогомира", захватившие здание украинского суда на Донбассе", - написав донецький журналіст Павло Шокотько у своєму ЖЖ, передають Патріоти України.

"Так выглядит российская оккупация. UPD. Народ подсказывает, что это Снежное или Комсомольское, сентябрь 2014. Коробка "Рошена" в тему", - додав він.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ракети ATACMS більш ефективні, але ця зброя теж не зашкодить: Експерти поділилися думками щодо авіабомб Paveway

четвер, 25 квітень 2024, 21:29

До нового пакету військової допомоги Україні від Великої Британії увійдуть авіабомби з лазерним наведенням Paveway IV. Про це пише Business Insider із посиланням на міністерство оборони країни. Засновник аналітичного центру European Resilience Initiati...

Окупанти на Херсонщині розстріляли колаборантку, але офіційно заявили про "трагічну загибель"

четвер, 25 квітень 2024, 20:52

Російські окупанти на Херсонщині розстріляли колаборантку Любов Тимчак. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав журналіст та блогер Денис Казанський, передають Патріоти України. За його словами, російські ЗМІ публікують новину, що жінка “трагічно ...