"Без бандерівського світла": Темний окупований Крим перетворюється на екстрим-курорт (відео)

Нечисленні туристи прогулюються під шум генераторів.

Ялта в темряві. Фото:Twitter

В тимчасово окупованій Ялті, яка як і весь анексований Росією український Крим відчуває проблеми через нестачу електроенергії, нечисленні туристи скаржаться на незручності через блекаут. Світлини та відео з міста опублікувала у своєму мікроблозі в Twitter блогер "Красуня з Криму", передають Патріоти України.

"З настанням темряви на вулиці знеструмленої Ялти виповзають туристи "світлячки". Крим перетворюється на екстрим-курорт", - написала вона.

"Набережна Ялти без "бандерівського" світла. Велика частина тих, хто прогулюються, обговорює відсутність світла, опалення та шум генераторів", - додала блогер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Досить сприймати цю ситуацію емоційно": Генерал спрогнозував, на скільки ЗСУ вистачить допомоги від США

неділя, 5 травень 2024, 18:40

Допомоги від Сполучених Штатів Америки вистачить лише для того, щоб стабілізувати ситуацію на фронті. Цих засобів недостатньо, щоб ЗСУ опинилися на піку своїх можливостей. Про це заявив ексзаступник начальника Генерального штабу ЗСУ, генерал-лейтенант ...

Зведення на фронті станом на 4 травня 2024 року - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 18:01

▶️ Біломосковський Сіверський та Білгородський відтинки — тривають обстріли нашого прикордоння.