В окупованій Ялті п'яний інспектор ДАІ влаштував смертельну ДТП, є жертви (фото)

На кадрах з реєстратора попутної машини видно, що винуватець ДТП незадовго до аварії рухався по зустрічній смузі, не дивлячись на суцільну лінію розмітки і сильний дощ.

Фото:прес-служба СК РФ

Увечері 21 травня в Ялті відбулася смертельна аварія за участю п'яного співробітника поліції, загинули жінка і дитина. Про це повідомляє прес-служба управління Слідчого комітету Криму, інформують Патріоти України.

За даними слідства, старший інспектор ДПС ГИБДД по місту Ялта за кермом Mercedes-Benz здійснив виїзд на зустрічну смугу, не впоравшись з керуванням, зіткнувся із зустрічним KIA, після чого зачепив ще один автомобіль.

Жертвами ДТП стали жінка-водій KIA і дитина - пасажир машини. Поліцейський затриманий, стосовно нього порушено кримінальну справу за ч. 6 ст. 264 КК Росії (порушення правил дорожнього руху і експлуатації транспортних засобів, вчинене особою, яка перебуває в стані сп'яніння, що призвело з необережності до смерті двох або більше осіб).

Тим часом на кадрах з реєстратора попутної машини видно, що Mercedes-Benz CLS незадовго до аварії вже рухався по зустрічній смузі, не дивлячись на суцільну лінію розмітки і сильний дощ. Як пишуть очевидці в місцевому пабліку "ВКонтакте", винуватцем аварії став сержант на прізвище Росік. У свою чергу в повідомленні на сайті МВС по Криму ім'я співробітника не розкривається.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...