"Євробляха" мчала на шаленій швидкості: У поліції розповіли подробиці кривавої аварії на Одещині (фото)

Легковик числився в угоні. За кермом був представник ромської національності, якого розшукує поліція за низку злочинів, пов'язаних із викраденням транспортних засобів.

На місці страшної ДТП на Одещині. Фото: gazeta.ua.

Повідомили подробиці про аварію, яка трапилася біля села Миколаївка Саратського району на Одещині. Від зіткнення маршрутного таксі та автомобіля BMW на іноземній реєстрації, загинула 14-річна Ксенія Манько із Кілії. Про це повідомив голова Кілійської ОТГ Павло Бойченко, передають Патріоти України.

На його думку, ця аварія більше схожа на вбивство. "За кермом БМВ - євробляхи був водій, який знаходиться в розшуку за скоєння злочинів. Мопед, який був помічений на місці ДТП, знаходився в багажнику БМВ. Його могли вкрасти. В автомобілі також знаходилися попутники з сумнівною репутацією", - додав Бойченко.

Легковик числився в угоні. За кермом був представник ромської національності, якого розшукує поліція за низку злочинів, пов'язаних із викраденням транспортних засобів. За словами очевидців, BМW гнало на божевільній швидкості, а перед зіткненням водій намагався загальмувати. Проте, швидкість, на якій стався удар, за попередніми даними, - близько 120 км/ год, пише bessarabiainform.com із посиланням на джерело в поліції.

Водія легковика затиснуло в салоні. Спрацювала подушка безпеки, однак він отримав серйозні травми. Вночі його прооперували. Попередньо відомо, щодо нього відкрито кримінальне провадження. Підозрюваний затриманий, однак на даний момент знаходиться в медустанові під посиленою охороною. Також, за неперевіреною інформацією, дана особа підозрюється у розбійному нападі.

Крім водія, в BMW знаходилося троє молодих хлопців, попередньо спільників водія, які отримали незначні травми. З них двоє ромської національності, один - українець. Все - жителі Рені.

За кермом маршрутки в цей день був її власник. Поруч з ним сидів глава Кілійського суду Микола Балан. Обидва отримали травми. Водія сьогодні виписують з лікарні, а суддя переніс операцію на руці. Як стверджують очевидці, загиблу дівчинку та її маму при перекиданні маршрутки, сильно притиснуло. Відразу після аварії, незважаючи на переломи і важкі травми, пасажири разом поставили транспортний засіб на колеса.

Джерело: Gazeta.ua

Готуватися до гіршого? У Раді заявили, що відключень світла в Україні не уникнути

субота, 27 квітень 2024, 11:49

Росія ракетними ударами по український енергосистемі вивела з ладу 6000 МВт, а це означає, що в Україні доведеться повертатись до графіків обмеження електропостачання. Про це в етері "Еспресо" заявив народний депутат України Олексій Кучеренко, передают...

Не лише в ТЦК: Куди ще можна прийти з повісткою для звірки облікових даних

субота, 27 квітень 2024, 11:25

Українці, які отримали повістки для звірки облікових даних, можуть звернутися з ними не тільки до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Прийти з такою повісткою можна й до рекрутингових центрів, де триває набір до л...