Під Одесою сталася моторошна ДТП: Є жертви та багато поранених (фото, відео)

Водій маршрутки спробував обігнати автомобіль Mazda, не переконавшись у безпеці маневру.

Під Одесою сталася страшна ДТП. Фото: прес-служба нацполіції.

У вівторок, 29 січня, на трасі Одеса-Овідіополь сталася масштабна ДТП за участю маршрутного таксі, вантажного і легкового автомобілів. У результаті загинули двоє співробітників поліції, ще четверо людей травмовані. Про це інформує прес-служба правоохоронців Одеської області. Уточнюється, що аварія трапилася приблизно о 19:00 поблизу Гребного каналу, передають Патріоти України.

Встановлено, що в ДТП загинули двоє пасажирів маршрутного таксі — молодий чоловік і дівчина. Вони обоє — працівники поліції. Як зазначають у прес-службі, у зв'язку з надзвичайною подією рух транспорту на вказаній ділянці дороги ускладнений в обох напрямках.

"Просимо водіїв тимчасово обмежити рух в цьому напрямку і, за можливістю, вибрати інший шлях", — йдеться в повідомленні. На місці інциденту працювали посилені наряди поліції, слідчо-оперативна група з ДТП та рятувальники. Обставини події встановлюються.

Також вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Портал міста Чорноморськ 04868.com.ua, посилаючись на дані очевидців, повідомляє, що загиблі є співробітниками Овідіопольської поліції. "Дівчина зовсім молода, тільки кілька днів як прийшла туди працювати", — розповів свідок аварії.

За словами очевидців, на трасі утворився затор зі 150-200 автомобілів. За попередньою інформацією, водій маршрутки спробував обігнати автомобіль Mazda, не переконавшись у безпеці маневру. На зустрічній смузі маршрутник зіткнувся з вантажівкою і зачепив легкове авто. При цьому обгін у цьому місці заборонено правилами дорожнього руху.

Новий закон щодо мобілізації в Україні: Чи будуть забирати житло та авто через неявку до ТЦК

субота, 27 квітень 2024, 9:14

Напередодні набуття чинності нового закону, де йдеться про мобілізацію по-новому, серед юристів розпочались дискусії про те, чи стане, наприклад, несплачений штраф приводом для арешту та подальшого продажу з аукціона майна ухилянта, передають Патріоти...

На Закарпатті чоловік отримав повістку і написав заяву про відмову від мобілізації: Яке рішення ухвалив суд

субота, 27 квітень 2024, 8:56

У Закарпатській області до 3 років позбавлення волі засудили чоловіка, який отримав повістку і письмово відмовився від мобілізації. Про це йдеться у вироку Мукачівського міськрайонного суду Закарпатської області, передають Патріоти України. За даними с...